en bild

Sjuksköterska till modern vårdcentral

Information om arbetsplatsen

Vårdcentralen Stadsfjärden är en stor vårdcentral i Nyköpings attraktiva hamnkvarter och drivs i privat regi via Praktikertjänst.
Vår vision är ”morgondagens primärvård redan idag”. Vi vill med vårt tvärprofessionella teamarbete och den digifysiska utvecklingen ge vård av god kvalité i medicinskt rimlig tid och ge en god kontinuitet till våra patienter. Vi vill också skapa en gemensam samsyn mellan olika yrkesgrupper och använda våra resurser på ett effektivt sätt.
Sedan mars 2019 hanterar vi alltmer av våra icke-fysiska patientkontakter genom chatt i Mitt PTJ. Där kan vi ge snabb återkoppling till dem som söker vård hos oss och lättare triagera så att de som är akut sjuka får vård först. Samarbetet med andra yrkeskategorier har ökat. Det ger fördelar både för patienter för våra medarbetare.
Vi månar om att ha en gemytlig stämning på arbetsplatsen. Vi erbjuder en stimulerande och utvecklande arbetsplats, hög kompetens hos dina kollegor och fin gemenskap i det dagliga arbetet.

Se arbetsplatsen på en karta (öppnas i nytt fönster)

Adress:
Gästabudsvägen 6, Nyköping

Arbetsuppgifter

Arbetet hos oss är mycket varierat. I primärvården möter vi alla typer av sjukdomstillstånd och alla åldrar. Vi vill gärna främja hälsosamma levnadsvanor för god livskvalité.
Vi triagerar, bedömer och möter patienter på olika sätt. Mer och mer sker via digitala kontakter i Mitt PTJ och allt mindre via telefonrådgivning. Som stöd i bedömningarna har man tillgång till ett digitalt rådgivningsstöd RGS, erfarna kollegor och ett medicinskt team.
Mottagningsarbetet består av planerad och akut mottagning.

Vi, alla på vårdcentralen, jobbar också tillsammans med att förbättra våra arbetssätt och vår arbetsmiljö. Vi vill att det ska vara hållbart att arbeta hos oss. Man ska få möjlighet att utvecklas i sin profession och vi ska ge våra patienter vård av god kvalité.

Kvalifikationer

Sjuksköterska, gärna distriktssköterska.
Det är bonus med erfarenhet från primärvård.

Personliga egenskaper

Vi söker dig som är positiv till arbetsuppgifter som är omväxlande och varierande.
Vi vill att du är mån om att ge våra listade personlig service och vård av god kvalité. Du är nyfiken på att lära nytt. Du gillar att ingå i ett team och samspela med egen och andra yrkeskategorier. Du är en person som tycker primärvårdens framtid är intressant och spännande. Du vill vara med och utveckla arbetsplatsen tillsammans med oss.
Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Praktikertjänst AB

Från Karesuando i norr till Ystad i söder, och med verksamheter i fler än 200 kommuner, är Praktikertjänst hela Sveriges välfärd. En av fem vårdpatienter går till någon av våra mottagningar – och en av tre tandvårdspatienter väljer oss.

Vår affärsidé är att skapa förutsättningar för att vi som arbetar inom vården ska kunna göra ett så bra jobb som möjligt – och skapa högsta värde för patienten. Det är vi som utför vården som gemensamt äger Praktikertjänst.

Vår unika affärsmodell har funnits i 60 år, och innebär att företagets 1 300 aktieägare själva arbetar i verksamheterna som läkare, tandläkare, tandtekniker, tandhygienister, fysioterapeuter, dietister, psykologer, psykoanalytiker/terapeuter, sjuksköterskor, barnmorskor och logopeder. Det gör oss till Sveriges största företag inom privat tandvård och hälso- och sjukvård.

Praktikertjänst omsätter cirka 8,5 miljarder kronor och har drygt 6 700 medarbetare.

Tillbaka till Lediga tjänster

Övrig information

Anställningsform:
Vikariat
Varaktighet:
2022-12-31, med god chans till förlängning
Arbetstid per vecka:
40 timmar
Tillträdesdatum:
Enligt överenskommelse
Sista ansökningsdag:
2021-10-03

Information om tjänsten lämnas av

Annika Bergvall

Besök arbetsplatsens webbplats

Ansökan

Genom att söka tjänsten samtycker jag till att mina personuppgifter får behandlas i rekryteringssyfte

Hantering av personuppgifter

När du valt att söka en tjänst hos Praktikertjänst kommer vi som personuppgiftsansvarig att behandla dina personuppgifter på följande sätt: Genom att söka en ledig tjänst på Praktikertjänst behöver du lämna dina personuppgifter. Dessa används endast i rekryteringssyfte för den tjänst du söker. Praktikertjänstkoncernen som personuppgiftsansvarig ansvarar för att dina personuppgifter hanteras korrekt utifrån gällande Dataskyddslagstiftning. I de fall vi samarbetar med rekryterings- och bemanningsföretag så framgår det i annonsen och dina personuppgifter kommer i dessa fall även dem tillhanda. Utöver de personuppgifter du valt att lämna kan andra personuppgifter komma att efterfrågas under rekryteringsprocessen, exempelvis i form av referenser, intervjunoteringar eller betyg. Praktikertjänst sparar dina personuppgifter kopplat till rekryteringsprocessen upp till två år efter avslutad rekrytering. Du har rätt att när som helst ta reda på vilka uppgifter vi har om dig. Misstänker du att vi har felaktiga personuppgifter registrerade kan du när som helst kontakta ansvariga för rekryteringen och be om att uppgifterna korrigeras eller tas bort. Detta gör du enklast genom att maila direkt till ansvarig rekryterare. Anser du att Praktikertjänst hanterar dina personuppgifter på ett felaktigt sätt kan du lämna in ett klagomål hos Dataskyddsinspektionen.

Skickas till: annika.bergvall@ptj.se