en bild

Leg. Underläkare sökes!

Information om arbetsplatsen

Vårdcentralen Läkarhuset är en liten mindre vårdcentral belägen mitt i centrala Göteborg. Vårdcentralen har ca 5600 listade patienter men som har som har målsättning att växa, därutav att vi nu söker ytterligare en Leg. Underläkare. Vi är ett glatt gäng som tycker om att arbeta tillsammans.
Vi är en av Västra Götalandsregionens godkända vårdcentraler som ingår i vårdvalet. Vi arbetar utifrån Krav och kvalitetsbok Vårdval

Se arbetsplatsen på en karta (öppnas i nytt fönster)

Adress:
Södra vägen 27, GÖTEBORG

Arbetsuppgifter

Som Leg. Underläkare kommer du att arbeta med vårdcentralens patienter som söker för "akuta" åkommor, subakuta besvär samt patienter som kommer för sin årliga kontroll. Du kommer även att erbjudas handledning varje vecka med en av våra kompetenta och duktiga allmänspecialister.

Kvalifikationer

Vi ser gärna att du har erfarenhet av att arbeta med primärvård eller annan mottagningsverksamhet.

Personliga egenskaper

Positiv, samarbetsvilligt, klok, noggrann, innovativ, empatisk.

Praktikertjänst AB

Från Karesuando i norr till Ystad i söder, och med verksamheter i fler än 200 kommuner, är Praktikertjänst hela Sveriges välfärd. En av fem vårdpatienter går till någon av våra mottagningar – och en av tre tandvårdspatienter väljer oss.

Vår affärsidé är att skapa förutsättningar för att vi som arbetar inom vården ska kunna göra ett så bra jobb som möjligt – och skapa högsta värde för patienten. Det är vi som utför vården som gemensamt äger Praktikertjänst.

Vår unika affärsmodell har funnits i 60 år, och innebär att företagets 1 300 aktieägare själva arbetar i verksamheterna som läkare, tandläkare, tandtekniker, tandhygienister, fysioterapeuter, dietister, psykologer, psykoanalytiker/terapeuter, sjuksköterskor, barnmorskor och logopeder. Det gör oss till Sveriges största företag inom privat tandvård och hälso- och sjukvård.

Praktikertjänst omsätter cirka 8,5 miljarder kronor och har drygt 6 700 medarbetare.

Tillbaka till Lediga tjänster

Övrig information

Intervjuer sker fortlöpande under rekryteringsperioden.

Anställningsform:
Tillsvidare med provanställning
Varaktighet:
Heltid
Arbetstid per vecka:
40 timmar
Tillträdesdatum:
Enligt överenskommelse
Sista ansökningsdag:
2021-09-30

Information om tjänsten lämnas av

Gunilla Ackelid

Ansökan

Genom att söka tjänsten samtycker jag till att mina personuppgifter får behandlas i rekryteringssyfte

Hantering av personuppgifter

När du valt att söka en tjänst hos Praktikertjänst kommer vi som personuppgiftsansvarig att behandla dina personuppgifter på följande sätt: Genom att söka en ledig tjänst på Praktikertjänst behöver du lämna dina personuppgifter. Dessa används endast i rekryteringssyfte för den tjänst du söker. Praktikertjänstkoncernen som personuppgiftsansvarig ansvarar för att dina personuppgifter hanteras korrekt utifrån gällande Dataskyddslagstiftning. I de fall vi samarbetar med rekryterings- och bemanningsföretag så framgår det i annonsen och dina personuppgifter kommer i dessa fall även dem tillhanda. Utöver de personuppgifter du valt att lämna kan andra personuppgifter komma att efterfrågas under rekryteringsprocessen, exempelvis i form av referenser, intervjunoteringar eller betyg. Praktikertjänst sparar dina personuppgifter kopplat till rekryteringsprocessen upp till två år efter avslutad rekrytering. Du har rätt att när som helst ta reda på vilka uppgifter vi har om dig. Misstänker du att vi har felaktiga personuppgifter registrerade kan du när som helst kontakta ansvariga för rekryteringen och be om att uppgifterna korrigeras eller tas bort. Detta gör du enklast genom att maila direkt till ansvarig rekryterare. Anser du att Praktikertjänst hanterar dina personuppgifter på ett felaktigt sätt kan du lämna in ett klagomål hos Dataskyddsinspektionen.

Skickas till: gunilla.ackelid@ptj.se