en bild

Tandhygienist Borås

Information om arbetsplatsen

Vi är en tvåtandläkarpraktik med fyra sköterskor, inriktad på vuxentandvård, specialinriktad på implantatkirurgi på remiss från kollegor både privata som offentliga. Praktikern nyrenoverad 2013, utökad med fler behandlingsrum 2018.

Vår hygienist har gått vidare till lärartjänst i Jönköping så vi söker nu hygienist som brinner för att erbjuda livskvalité för alla patienter och kan hjälpa våra team att utveckla vår idé.

Praktiken har en platt organisation där alla är med i dagliga göromål för allas trevnad under vår arbetsdag. För att ha ett så sammansvetsat gäng som möjligt arbetar alla med alla. Vi hjälps åt och samarbetar mycket på kliniken för att kunna driva mottagningen framåt.

Mottagningen har öppet mellan 07.00-17.00 må,tis,tors, onsdag till 13.00 fredagar 07.00-13.00.

Adress:
Torggatan 19, Borås

Arbetsuppgifter

Dina arbetsuppgifter är att arbeta som tandhygienist först och främst. Se till och bibehålla en god munhälsa hos våra patienter. Vi ser gärna att du har erfarenhet. Viktigt är att du passar in i vårt team, så vi kan trivas ihop. Bra om du vill utvecklas inom ditt yrke och gå kurser.

Kvalifikationer

Vi ställer krav på tandhygienistexamen, samt lägger stor vikt vid personlig lämplighet, så att vi kan göra vardagen trivsam.
Vill också att du kan assistera som sköterska vid behov.
(Datavana, svenska i tal och skrift är meriterande.)

Personliga egenskaper

Egenskaper som vi värderar högt är ett positivt, flexibelt synsätt. Naturligtvis också noggrannhet inom ditt yrke, och viljan att lära och utvecklas.
Vårt mål är att ge ett personligt och professionellt bemötande till våra kunder. Vi strävar efter att ge våra patienter tandvård i lugn och trygg miljö.

Praktikertjänst AB

Från Karesuando i norr till Ystad i söder, och med verksamheter i fler än 200 kommuner, är Praktikertjänst hela Sveriges välfärd. En av fem vårdpatienter går till någon av våra mottagningar – och en av tre tandvårdspatienter väljer oss.

Vår affärsidé är att skapa förutsättningar för att vi som arbetar inom vården ska kunna göra ett så bra jobb som möjligt – och skapa högsta värde för patienten. Det är vi som utför vården som gemensamt äger Praktikertjänst.

Vår unika affärsmodell har funnits i 60 år, och innebär att företagets 1 300 aktieägare själva arbetar i verksamheterna som läkare, tandläkare, tandtekniker, tandhygienister, fysioterapeuter, dietister, psykologer, psykoanalytiker/terapeuter, sjuksköterskor, barnmorskor och logopeder. Det gör oss till Sveriges största företag inom privat tandvård och hälso- och sjukvård.

Praktikertjänst omsätter cirka 8,5 miljarder kronor och har drygt 6 700 medarbetare.

Tillbaka till Lediga tjänster

Övrig information

Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före ansökningstidens utgång.
Möjlighet att påverka arbetstiden finns, ca 30-40 timmar/vecka.

Anställningsform:
Tillsvidare med provanställning
Arbetstid per vecka:
30 timmar
Tillträdesdatum:
Omgående
Sista ansökningsdag:
2021-10-31

Information om tjänsten lämnas av

Per Backe

Besök arbetsplatsens webbplats

Ansökan

Genom att söka tjänsten samtycker jag till att mina personuppgifter får behandlas i rekryteringssyfte

Hantering av personuppgifter

När du valt att söka en tjänst hos Praktikertjänst kommer vi som personuppgiftsansvarig att behandla dina personuppgifter på följande sätt: Genom att söka en ledig tjänst på Praktikertjänst behöver du lämna dina personuppgifter. Dessa används endast i rekryteringssyfte för den tjänst du söker. Praktikertjänstkoncernen som personuppgiftsansvarig ansvarar för att dina personuppgifter hanteras korrekt utifrån gällande Dataskyddslagstiftning. I de fall vi samarbetar med rekryterings- och bemanningsföretag så framgår det i annonsen och dina personuppgifter kommer i dessa fall även dem tillhanda. Utöver de personuppgifter du valt att lämna kan andra personuppgifter komma att efterfrågas under rekryteringsprocessen, exempelvis i form av referenser, intervjunoteringar eller betyg. Praktikertjänst sparar dina personuppgifter kopplat till rekryteringsprocessen upp till två år efter avslutad rekrytering. Du har rätt att när som helst ta reda på vilka uppgifter vi har om dig. Misstänker du att vi har felaktiga personuppgifter registrerade kan du när som helst kontakta ansvariga för rekryteringen och be om att uppgifterna korrigeras eller tas bort. Detta gör du enklast genom att maila direkt till ansvarig rekryterare. Anser du att Praktikertjänst hanterar dina personuppgifter på ett felaktigt sätt kan du lämna in ett klagomål hos Dataskyddsinspektionen.

Skickas till: per.backe@ptj.se