en bild

Barnsjuksköterska/distriktsköterska till BVC

Information om arbetsplatsen

Stureby Vårdcentral och BVC betjänar ett grönt och trevligt område i södra Stockholm med 18 500 listade patienter. Vi har funnits på samma plats i 30 år och är en välfungerande och populär vårdcentral med erfaren och engagerad personal på 40 personer. Här samarbetar flera yrkesgrupper såsom läkare, distriktssköterskor, sjuksköterskor, undersköterskor och medicinska sekreterare. På BVC arbetar 4 sköterskor.
Vi ligger nära Svedmyra tunnelbanestation och flera busslinjer stannar i närheten.

Se arbetsplatsen på en karta (öppnas i nytt fönster)

Adress:
Tussmötevägen 181, Enskede

Arbetsuppgifter

Tillsammans med dina 3 duktiga kollegor har du ett omväxlande arbete där du följer barn och föräldrar från nyfödd till dess att skolhälsovården tar vid. Som BVC-sköterska jobbar du självständigt och har en central roll i att möta familjernas behov, göra medicinska och omvårdnadsmässiga bedömningar och prioriteringar. Vi erbjuder barnhälsovård enligt basprogrammet och har en helhetssyn på familjen. Du kommer bland annat arbeta med hälsokontroller, vaccination, telefonrådgivning, hembesök och föräldragrupper. Vi strävar hela tiden efter att utvecklas och håller oss uppdaterade.
Tjänsten är på 100%, men tjänstgöringsgraden kan diskuteras (dock minst 80%) efter önskemål - likaså schemat.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska med vidareutbildning inom barn och ungdom eller öppen hälso- och sjukvård. Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet av arbete på BVC och journalsystemet TakeCare.

Personliga egenskaper

Du är ansvarstagande och har lätt för att samarbeta men har också förmågan att arbeta självständigt. Du har lätt för att skapa goda relationer med familjerna och kollegorna och bidrar positivt till arbetsgruppen.

Varmt välkommen med din ansökan!

Praktikertjänst AB

Från Karesuando i norr till Ystad i söder, och med verksamheter i fler än 200 kommuner, är Praktikertjänst hela Sveriges välfärd. En av fem vårdpatienter går till någon av våra mottagningar – och en av tre tandvårdspatienter väljer oss.

Vår affärsidé är att skapa förutsättningar för att vi som arbetar inom vården ska kunna göra ett så bra jobb som möjligt – och skapa högsta värde för patienten. Det är vi som utför vården som gemensamt äger Praktikertjänst.

Vår unika affärsmodell har funnits i 60 år, och innebär att företagets 1 300 aktieägare själva arbetar i verksamheterna som läkare, tandläkare, tandtekniker, tandhygienister, fysioterapeuter, dietister, psykologer, psykoanalytiker/terapeuter, sjuksköterskor, barnmorskor och logopeder. Det gör oss till Sveriges största företag inom privat tandvård och hälso- och sjukvård.

Praktikertjänst omsätter cirka 8,5 miljarder kronor och har drygt 6 700 medarbetare.

Tillbaka till Lediga tjänster

Övrig information

Vänligen maila din ansökan inkl. eventuella bilagor till hanna.lehtola@ptj.se.

Rekryteringen kommer att påbörjas under ansökningstiden .

Till bemannings-, förmedlings- och rekryteringsföretag eller motsvarande och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings-, förmedlings- och rekryteringsföretag samt andra externa aktörer och försäljare av ytterligare jobbannonser.

Anställningsform:
Tillsvidare med provanställning
Arbetstid per vecka:
40 timmar
Tillträdesdatum:
Enligt överenskommelse
Sista ansökningsdag:
2022-02-13

Information om tjänsten lämnas av

Hanna Lehtola

Besök arbetsplatsens webbplats

Ansökan

Genom att söka tjänsten samtycker jag till att mina personuppgifter får behandlas i rekryteringssyfte

Hantering av personuppgifter

När du valt att söka en tjänst hos Praktikertjänst kommer vi som personuppgiftsansvarig att behandla dina personuppgifter på följande sätt: Genom att söka en ledig tjänst på Praktikertjänst behöver du lämna dina personuppgifter. Dessa används endast i rekryteringssyfte för den tjänst du söker. Praktikertjänstkoncernen som personuppgiftsansvarig ansvarar för att dina personuppgifter hanteras korrekt utifrån gällande Dataskyddslagstiftning. I de fall vi samarbetar med rekryterings- och bemanningsföretag så framgår det i annonsen och dina personuppgifter kommer i dessa fall även dem tillhanda. Utöver de personuppgifter du valt att lämna kan andra personuppgifter komma att efterfrågas under rekryteringsprocessen, exempelvis i form av referenser, intervjunoteringar eller betyg. Praktikertjänst sparar dina personuppgifter kopplat till rekryteringsprocessen upp till två år efter avslutad rekrytering. Du har rätt att när som helst ta reda på vilka uppgifter vi har om dig. Misstänker du att vi har felaktiga personuppgifter registrerade kan du när som helst kontakta ansvariga för rekryteringen och be om att uppgifterna korrigeras eller tas bort. Detta gör du enklast genom att maila direkt till ansvarig rekryterare. Anser du att Praktikertjänst hanterar dina personuppgifter på ett felaktigt sätt kan du lämna in ett klagomål hos Dataskyddsinspektionen.

Skickas till: hanna.lehtola@ptj.se