en bild

Är du Tandläkare & vill växa med oss i Borlänge?

Information om arbetsplatsen

PTJ Dental är inne i en expansiv fas i Dalarna och vi söker därför en driven och engagerade tandläkare och verksamhetschef till verksamhet i Borlänge.

Hos oss leder du som verksamhetschef mottagningarna med support från resurser inom Praktikertjänst.

Vi erbjuder dig goda utvecklingsmöjligheter såväl i chefs- och ledarskap som i odontologi. Du ingår i områdets ledningsgrupp.
Vill du vara med och utveckla en verksamhet och få möjlighet att påverka framtiden så är du rätt person för oss.

Adress:
Wallingatan 27, Borlänge

Arbetsuppgifter

Som verksamhetschef ansvarar du för att:
• leda och fördela arbete
• rekrytera vid behov och årligen hålla mål- och utvecklingsdialog samt lönesamtal med personalen
• se till att de anställda har tillräckliga kunskaper och förutsättningar för sitt arbete
• arbetsplatsen har en god arbetsmiljö.
• driva förbättringar och utvecklingsarbete på, mottagningarna.
• Budget- och resultatansvar

Kvalifikationer

• Legitimerad tandläkare
• 3-5 års arbetslivserfarenhet som tandläkare.
• God datorvana
• Goda kunskaper i det svenska språket, både vad gäller tal och skrift.

Personliga egenskaper

Vi söker dig som är trygg och lyhörd, både i din roll som tandläkare och som person. Du är en person som ser det som en självklarhet att ha ett stort engagemang i såväl dina patienter och som mottagningens utveckling. Vi tror att du är nyfiken på nya lösningar och möjligheter. Det är viktigt att du har förmågan att entusiasmera och engagera medarbetare till att uppnå verksamheternas mål. Som Verksamhetschef värdesätter du hög odontologisk kvalité och förväntas också arbeta kliniskt.

Tillbaka till Lediga tjänster

Övrig information

Hos oss får du givetvis friskvårdsbidrag som du kan utnyttja fullt ut redan första året. Du blir del av ett glatt gäng som har kul ihop. Vi kommer att kalla till intervjuer efter hand som ansökningarna kommer in.

Anställningsform:
Tillsvidare med provanställning
Arbetstid per vecka:
40 timmar
Tillträdesdatum:
Enligt överenskommelse
Sista ansökningsdag:
2021-09-30

Information om tjänsten lämnas av

Steffanie Larsen

Ansökan

Genom att söka tjänsten samtycker jag till att mina personuppgifter får behandlas i rekryteringssyfte

Hantering av personuppgifter

När du valt att söka en tjänst hos Praktikertjänst kommer vi som personuppgiftsansvarig att behandla dina personuppgifter på följande sätt: Genom att söka en ledig tjänst på Praktikertjänst behöver du lämna dina personuppgifter. Dessa används endast i rekryteringssyfte för den tjänst du söker. Praktikertjänstkoncernen som personuppgiftsansvarig ansvarar för att dina personuppgifter hanteras korrekt utifrån gällande Dataskyddslagstiftning. I de fall vi samarbetar med rekryterings- och bemanningsföretag så framgår det i annonsen och dina personuppgifter kommer i dessa fall även dem tillhanda. Utöver de personuppgifter du valt att lämna kan andra personuppgifter komma att efterfrågas under rekryteringsprocessen, exempelvis i form av referenser, intervjunoteringar eller betyg. Praktikertjänst sparar dina personuppgifter kopplat till rekryteringsprocessen upp till två år efter avslutad rekrytering. Du har rätt att när som helst ta reda på vilka uppgifter vi har om dig. Misstänker du att vi har felaktiga personuppgifter registrerade kan du när som helst kontakta ansvariga för rekryteringen och be om att uppgifterna korrigeras eller tas bort. Detta gör du enklast genom att maila direkt till ansvarig rekryterare. Anser du att Praktikertjänst hanterar dina personuppgifter på ett felaktigt sätt kan du lämna in ett klagomål hos Dataskyddsinspektionen.

Skickas till: steffanie.larsen@ptj.se