en bild

Tandläkare och delägare, Västerås

Information om arbetsplatsen

Mitt i Västerås ligger mottagningen, centralt belägen med nära till affärer, järnvägsstation och med bra bussförbindelser. Praktiken är välplanerad med öppna ytor, fem luftiga behandlingsrum, en rymlig reception och steril samt ett stort väntrum. Mottagningen är fullt digitaliserad, såväl avseende röntgen, OPG samt avtrycktagning. Av mottagningens cirka 2400 patienter går 2000 regelbundet på revisionsundersökning.

Alla rum har en fantastisk utsikt över stadsparken och Västerås slott. Personalutrymmena är stora, ljusa och luftiga. Idag arbetar här 2 tandläkare, 1 tandhygienist och fyra tandsköterskor.

Mottagningen, som funnits i samma lokaler sedan 1976 är väl inarbetad och har ett mycket gott renommé. Nuvarande tandläkare (verksamhetschef), har varit verksam i Västerås sedan 1989 har drivit praktiken i nuvarande lokaler sedan 1998.

Tack vare den centraliserade administrationen och den finansiella stabiliteten kan du i din roll som verksamhetschef fokusera på vården, mottagningen och medarbetarna. Läs mer om vad vi kan erbjuda dig nedan: https://praktikertjanst.se/om-oss/

Se också gärna vårt Youtubeklipp som förklarar Praktikertjänstkonceptet och alla dess fördelar: https://www.youtube.com/watch?v=siK4Orlgbe4&t=72s.

Se arbetsplatsen på en karta (öppnas i nytt fönster)

Adress:
Stora Gatan 33, Västerås

Arbetsuppgifter

Vi söker en eller två utbildade tandläkare som vill gå in som delägare och verksamhetschefer i Praktikertjänst. Du/ni är en trygg person som vill arbeta med olika patientgrupper och är väl förtrogen med diagnostik och terapiplanering. Du/ni är en duktig kliniker som ser det som en självklarhet att kombinera kvalitativ tandvård med ett bra bemötande. Du/ni tycker också att det är roligt att leda andra människor.

När du/ni går in som delägare kommer du/ni att ansvara för den dagliga driften för mottagningen. Till din/er hjälp finns ett nätverk av specialister inom olika områden. Exempelvis säkerhet, juridik, HR, fastighet, administration, finans, IT- och telefoni, kvalitet, kommunikation, inköp, pension, miljö, affärscoacher och vårdpersonal. Som en del av rollen är du/ni ansvarig för verksamhetens resultat vilket innebär att du/ni gör en budget och ansvarar för det ekonomiska resultatet.

En av våra ambitioner är också att ha branschens nöjdaste medarbetare.

Kvalifikationer

• Legitimerad tandläkare
• Ett par års arbetslivserfarenhet
• God datorvana
• Goda kunskaper i det svenska språket minst nivå C3, både vad gäller tal och skrift

Personliga egenskaper

Vi söker dig som är trygg, både i din roll som tandläkare och som person. Du har ett stort driv och intresse av utveckling. Du har lätt för att samarbeta och ser ständigt möjligheter till förbättring.

Du är en person som ser det som en självklarhet att ha ett stort engagemang i såväl dina patienter och som mottagningens utveckling. Vi tror att du är nyfiken på nya lösningar och möjligheter. Som person är du kommunikativ, lugn, balanserad och förtroendeingivande i möte med patienter och kollegor.

Praktikertjänst AB

Från Karesuando i norr till Ystad i söder, och med verksamheter i fler än 200 kommuner, är Praktikertjänst hela Sveriges välfärd. En av fem vårdpatienter går till någon av våra mottagningar – och en av tre tandvårdspatienter väljer oss.

Vår affärsidé är att skapa förutsättningar för att vi som arbetar inom vården ska kunna göra ett så bra jobb som möjligt – och skapa högsta värde för patienten. Det är vi som utför vården som gemensamt äger Praktikertjänst.

Vår unika affärsmodell har funnits i 60 år, och innebär att företagets 1 300 aktieägare själva arbetar i verksamheterna som läkare, tandläkare, tandtekniker, tandhygienister, fysioterapeuter, dietister, psykologer, psykoanalytiker/terapeuter, sjuksköterskor, barnmorskor och logopeder. Det gör oss till Sveriges största företag inom privat tandvård och hälso- och sjukvård.

Praktikertjänst omsätter cirka 8,5 miljarder kronor och har drygt 6 700 medarbetare.

Tillbaka till Lediga tjänster

Övrig information

Urvalet sker löpande. Har du frågor eller funderingar kring denna tjänst, tveka inte att ringa eller maila! Du når rekryterare och affärsutvecklare Mette Palmer på mette.palmer@ptj.se och på 010-128 39 27.

Vi vill att din ansökan består av ett CV samt ett personligt brev. Under rekryteringsprocessen kommer de kandidater vi väljer att gå vidare med att genomgå såväl en personlig som odontologisk intervju.

Anställningsform:
Tillsvidareanställning
Arbetstid per vecka:
40 timmar
Tillträdesdatum:
Enligt överenskommelse
Sista ansökningsdag:
2021-09-30

Information om tjänsten lämnas av

Mette Palmer

Besök arbetsplatsens webbplats

Ansökan

Genom att söka tjänsten samtycker jag till att mina personuppgifter får behandlas i rekryteringssyfte

Hantering av personuppgifter

När du valt att söka en tjänst hos Praktikertjänst kommer vi som personuppgiftsansvarig att behandla dina personuppgifter på följande sätt: Genom att söka en ledig tjänst på Praktikertjänst behöver du lämna dina personuppgifter. Dessa används endast i rekryteringssyfte för den tjänst du söker. Praktikertjänstkoncernen som personuppgiftsansvarig ansvarar för att dina personuppgifter hanteras korrekt utifrån gällande Dataskyddslagstiftning. I de fall vi samarbetar med rekryterings- och bemanningsföretag så framgår det i annonsen och dina personuppgifter kommer i dessa fall även dem tillhanda. Utöver de personuppgifter du valt att lämna kan andra personuppgifter komma att efterfrågas under rekryteringsprocessen, exempelvis i form av referenser, intervjunoteringar eller betyg. Praktikertjänst sparar dina personuppgifter kopplat till rekryteringsprocessen upp till två år efter avslutad rekrytering. Du har rätt att när som helst ta reda på vilka uppgifter vi har om dig. Misstänker du att vi har felaktiga personuppgifter registrerade kan du när som helst kontakta ansvariga för rekryteringen och be om att uppgifterna korrigeras eller tas bort. Detta gör du enklast genom att maila direkt till ansvarig rekryterare. Anser du att Praktikertjänst hanterar dina personuppgifter på ett felaktigt sätt kan du lämna in ett klagomål hos Dataskyddsinspektionen.

Skickas till: mette.palmer@ptj.se