en bild

Vi söker dig som är distriktssjuksköterska!

Information om arbetsplatsen

Alepraktiken är en välbemannad vårdcentral med visionen att alltid ha en hållbar arbetsmiljö & hög vårdkvalitet med patienten i fokus. Vi har ca 8800 listade. Det är viktigt för oss att alla som arbetar här är delaktiga på arbetsplatsen och att vi trivs tillsammans. Vi har samtliga mottagningar som skall finnas på en vårdcentral samt BVC, äldremottagning, samtalsmottagning och även familjecentral med MVC kopplad till oss.

Adress:
Klockarevägen 14, Nödinge

Arbetsuppgifter

Sedvanliga arbetsuppgifter förekommande på en vårdcentral. Vi tillämpar arbetsrotation på olika arbetsstationer såsom egen mottagning, provtagning, telefonrådgivning och akuta patient-bedömningar. Patienter med covid-symtom undersöks och behandlas i byggnad utanför vårdcentralen.

Kvalifikationer

Du är distriktssköterska som tycker om att arbeta med människor i alla åldrar. Tidigare arbete på vårdcentral är meriterande.

Personliga egenskaper

Du är flexibel, ansvarsfull, positiv och kan ta egna beslut.

Praktikertjänst AB

Från Karesuando i norr till Ystad i söder, och med verksamheter i fler än 200 kommuner, är Praktikertjänst hela Sveriges välfärd. En av fem vårdpatienter går till någon av våra mottagningar – och en av tre tandvårdspatienter väljer oss.

Vår affärsidé är att skapa förutsättningar för att vi som arbetar inom vården ska kunna göra ett så bra jobb som möjligt – och skapa högsta värde för patienten. Det är vi som utför vården som gemensamt äger Praktikertjänst.

Vår unika affärsmodell har funnits i 60 år, och innebär att företagets 1 300 aktieägare själva arbetar i verksamheterna som läkare, tandläkare, tandtekniker, tandhygienister, fysioterapeuter, dietister, psykologer, psykoanalytiker/terapeuter, sjuksköterskor, barnmorskor och logopeder. Det gör oss till Sveriges största företag inom privat tandvård och hälso- och sjukvård.

Praktikertjänst omsätter cirka 8,5 miljarder kronor och har drygt 6 700 medarbetare.

Tillbaka till Lediga tjänster

Övrig information

Tillsvidare med start i september. Vi ser gärna att du jobbar 100 %, men det går att diskutera.
Intervjuer sker löpande under ansökningstiden och tjänsten tillsätts direkt om rätt kvalifikationer uppfylls. Varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Anställningsform:
Tillsvidareanställning
Arbetstid per vecka:
40 timmar
Tillträdesdatum:
2021-09-01
Sista ansökningsdag:
2021-06-20

Information om tjänsten lämnas av

Sarah Nyström

Besök arbetsplatsens webbplats

Ansökan

Genom att söka tjänsten samtycker jag till att mina personuppgifter får behandlas i rekryteringssyfte

Hantering av personuppgifter

När du valt att söka en tjänst hos Praktikertjänst kommer vi som personuppgiftsansvarig att behandla dina personuppgifter på följande sätt: Genom att söka en ledig tjänst på Praktikertjänst behöver du lämna dina personuppgifter. Dessa används endast i rekryteringssyfte för den tjänst du söker. Praktikertjänstkoncernen som personuppgiftsansvarig ansvarar för att dina personuppgifter hanteras korrekt utifrån gällande Dataskyddslagstiftning. I de fall vi samarbetar med rekryterings- och bemanningsföretag så framgår det i annonsen och dina personuppgifter kommer i dessa fall även dem tillhanda. Utöver de personuppgifter du valt att lämna kan andra personuppgifter komma att efterfrågas under rekryteringsprocessen, exempelvis i form av referenser, intervjunoteringar eller betyg. Praktikertjänst sparar dina personuppgifter kopplat till rekryteringsprocessen upp till två år efter avslutad rekrytering. Du har rätt att när som helst ta reda på vilka uppgifter vi har om dig. Misstänker du att vi har felaktiga personuppgifter registrerade kan du när som helst kontakta ansvariga för rekryteringen och be om att uppgifterna korrigeras eller tas bort. Detta gör du enklast genom att maila direkt till ansvarig rekryterare. Anser du att Praktikertjänst hanterar dina personuppgifter på ett felaktigt sätt kan du lämna in ett klagomål hos Dataskyddsinspektionen.

Skickas till: sarah.nilsen@ptj.se