en bild

Cederkliniken söker provtagare

Information om arbetsplatsen

Cederkliniken är Piteås största vårdcentral. Vår arbetsplats präglas av korta beslutsvägar och ett nära ledarskap. Tillsammans strävar våra 40 medarbetare mot målet att konstant förbättra vår verksamhet och ge våra 12000 patienter bästa möjliga vård.

Hos oss arbetar du i nära kontakt med dina kollegor och i en väl utvecklad samverkan mellan olika yrkeskategorier på vårdcentralen. Cederkliniken arbetar konstant med utveckling av vår vård och vi söker dig som delar vårt intresse att hela tiden utveckla och förbättra vården för våra patienter. I maj 2019 flyttade vi till helt nybyggda lokaler, särskilt anpassade för våra unika arbetssätt med kontorslandskapsmiljö för sjuksköterskor, sekreterare och läkare.

Vi erbjuder generösa friskvårdförmåner (5000 kr/år/helårsanställd), tillgång till gym på arbetsplatsen och möjlighet till semesterbostäder både i Sverige och Europa.

Adress:
Västergatan 5C, Piteå

Arbetsuppgifter

Vi söker två provtagare för arbetet på vår Drop-in mottagning för provtagning av misstänkt COVID-19. Arbetsuppgifterna omfattar provtagning, remisshantering i journalsystemet, packning av prover inför transport till laboratoriet. Medicinska bedömningar av vårdsökande ingår inte i uppdraget.

Kvalifikationer

Vårderfarenhet motsvarande undersköterska är meriterande men inget krav. Vi lägger störst vikt vid dina personliga egenskaper. Har du ingen vårdutbildning så får du utbildning av oss för de arbetsuppgifter som ingår.

Personliga egenskaper

Du behöver vara serviceinriktad och stresstålig. Du bör gilla att ha ett högt tempo och arbeta snabbt. Arbetet innebär att du kommer träffa många människor, barn såväl som vuxna, på kort tid - du bör alltså ha en god förmåga att möta människor.

Praktikertjänst AB

Från Karesuando i norr till Ystad i söder, och med verksamheter i fler än 200 kommuner, är Praktikertjänst hela Sveriges välfärd. En av fem vårdpatienter går till någon av våra mottagningar – och en av tre tandvårdspatienter väljer oss.

Vår affärsidé är att skapa förutsättningar för att vi som arbetar inom vården ska kunna göra ett så bra jobb som möjligt – och skapa högsta värde för patienten. Det är vi som utför vården som gemensamt äger Praktikertjänst.

Vår unika affärsmodell har funnits i 60 år, och innebär att företagets 1 300 aktieägare själva arbetar i verksamheterna som läkare, tandläkare, tandtekniker, tandhygienister, fysioterapeuter, dietister, psykologer, psykoanalytiker/terapeuter, sjuksköterskor, barnmorskor och logopeder. Det gör oss till Sveriges största företag inom privat tandvård och hälso- och sjukvård.

Praktikertjänst omsätter cirka 8,5 miljarder kronor och har drygt 6 700 medarbetare.

Tillbaka till Lediga tjänster

Övrig information

Vi söker inledningsvis två personer, arbetstiden är 50%, 20 timmar per vecka förlagd 11.00-16.00 helgfri måndag till torsdag.

Anställningsform:
Allmän visstidsanställning
Varaktighet:
2021-12-31 med möjlighet till förlängning
Arbetstid per vecka:
20 timmar
Tillträdesdatum:
2021-08-23
Sista ansökningsdag:
2021-06-20

Information om tjänsten lämnas av

Maria Johansson-Nilsson

Ansökan

Genom att söka tjänsten samtycker jag till att mina personuppgifter får behandlas i rekryteringssyfte

Hantering av personuppgifter

När du valt att söka en tjänst hos Praktikertjänst kommer vi som personuppgiftsansvarig att behandla dina personuppgifter på följande sätt: Genom att söka en ledig tjänst på Praktikertjänst behöver du lämna dina personuppgifter. Dessa används endast i rekryteringssyfte för den tjänst du söker. Praktikertjänstkoncernen som personuppgiftsansvarig ansvarar för att dina personuppgifter hanteras korrekt utifrån gällande Dataskyddslagstiftning. I de fall vi samarbetar med rekryterings- och bemanningsföretag så framgår det i annonsen och dina personuppgifter kommer i dessa fall även dem tillhanda. Utöver de personuppgifter du valt att lämna kan andra personuppgifter komma att efterfrågas under rekryteringsprocessen, exempelvis i form av referenser, intervjunoteringar eller betyg. Praktikertjänst sparar dina personuppgifter kopplat till rekryteringsprocessen upp till två år efter avslutad rekrytering. Du har rätt att när som helst ta reda på vilka uppgifter vi har om dig. Misstänker du att vi har felaktiga personuppgifter registrerade kan du när som helst kontakta ansvariga för rekryteringen och be om att uppgifterna korrigeras eller tas bort. Detta gör du enklast genom att maila direkt till ansvarig rekryterare. Anser du att Praktikertjänst hanterar dina personuppgifter på ett felaktigt sätt kan du lämna in ett klagomål hos Dataskyddsinspektionen.

Skickas till: maria.nilsson.2@ptj.se