en bild

Tandsköterska till Tandhälsan Skellefteå

Information om arbetsplatsen

Tandhälsan i Skellefteå ligger nära stadsparken och Skellefteälven i centrala Skellefteå.
Hos oss lägger vi stor vikt vid det personliga mötet med patienten, professionalitet och vård av hög kvalitet. Vi har mångårig erfarenhet av tandvård och erbjuder ett brett utbud av tandvård till vuxna patienter.
Arbetsgruppen består av 1 tandläkare, 1 tandhygienist och 2 tandsköterskor. Stämningen på kliniken är familjär och positiv.
Vi erbjuder dig:
-ett arbete på en mottagning där goda patientrelationer och vård av hög kvalitet prioriteras högt.
- ett omväxlande arbete i en stabil och positiv arbetsgrupp
-att vara en viktig del i mottagningens utveckling

Adress:
Köpmangatan 3 B, Skellefteå

Arbetsuppgifter

Tjänsten innebär omväxlande arbetsuppgifter som assistans, receptionsarbete, sterilarbete, självständigt patientarbete på delegation och arbete med de ansvarsområden vi kommer överens om.

Kvalifikationer

Du har tandsköterskeutbildning och har arbetat i yrket i några år. Det är positivt om du har erfarenhet och vilja att utvecklas inom teamarbete.

Personliga egenskaper

Vi söker dig som är en lagspelare och som ser positivt på att vara en viktig del i ett litet arbetslag. Du är engagerad och vill ge patienterna god vård och service. Du är strukturerad och har förmåga att prioritera arbetsuppgifter. Du vill utvecklas i ditt arbete och vill påverka och bidra till verksamhetens utveckling. Vid tillsättning av tjänsten läggs stor vikt vid personlig lämplighet.

Praktikertjänst AB

Från Karesuando i norr till Ystad i söder, och med verksamheter i fler än 200 kommuner, är Praktikertjänst hela Sveriges välfärd. En av fem vårdpatienter går till någon av våra mottagningar – och en av tre tandvårdspatienter väljer oss.

Vår affärsidé är att skapa förutsättningar för att vi som arbetar inom vården ska kunna göra ett så bra jobb som möjligt – och skapa högsta värde för patienten. Det är vi som utför vården som gemensamt äger Praktikertjänst.

Vår unika affärsmodell har funnits i 60 år, och innebär att företagets 1 300 aktieägare själva arbetar i verksamheterna som läkare, tandläkare, tandtekniker, tandhygienister, fysioterapeuter, dietister, psykologer, psykoanalytiker/terapeuter, sjuksköterskor, barnmorskor och logopeder. Det gör oss till Sveriges största företag inom privat tandvård och hälso- och sjukvård.

Praktikertjänst omsätter cirka 8,5 miljarder kronor och har drygt 6 700 medarbetare.

Tillbaka till Lediga tjänster

Övrig information

Arbetstidens förläggning kan diskuteras. Intervjuer kommer att genomföras löpande vilket innebär att tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag. Tillträde tidigast 2021 08 09. Välkommen med din ansökan!

Anställningsform:
Tillsvidare med provanställning
Arbetstid per vecka:
32 timmar
Tillträdesdatum:
Enligt överenskommelse
Sista ansökningsdag:
2021-06-20

Information om tjänsten lämnas av

Maria Byström

Besök arbetsplatsens webbplats

Ansökan

Genom att söka tjänsten samtycker jag till att mina personuppgifter får behandlas i rekryteringssyfte

Hantering av personuppgifter

När du valt att söka en tjänst hos Praktikertjänst kommer vi som personuppgiftsansvarig att behandla dina personuppgifter på följande sätt: Genom att söka en ledig tjänst på Praktikertjänst behöver du lämna dina personuppgifter. Dessa används endast i rekryteringssyfte för den tjänst du söker. Praktikertjänstkoncernen som personuppgiftsansvarig ansvarar för att dina personuppgifter hanteras korrekt utifrån gällande Dataskyddslagstiftning. I de fall vi samarbetar med rekryterings- och bemanningsföretag så framgår det i annonsen och dina personuppgifter kommer i dessa fall även dem tillhanda. Utöver de personuppgifter du valt att lämna kan andra personuppgifter komma att efterfrågas under rekryteringsprocessen, exempelvis i form av referenser, intervjunoteringar eller betyg. Praktikertjänst sparar dina personuppgifter kopplat till rekryteringsprocessen upp till två år efter avslutad rekrytering. Du har rätt att när som helst ta reda på vilka uppgifter vi har om dig. Misstänker du att vi har felaktiga personuppgifter registrerade kan du när som helst kontakta ansvariga för rekryteringen och be om att uppgifterna korrigeras eller tas bort. Detta gör du enklast genom att maila direkt till ansvarig rekryterare. Anser du att Praktikertjänst hanterar dina personuppgifter på ett felaktigt sätt kan du lämna in ett klagomål hos Dataskyddsinspektionen.

Skickas till: maria.wanstedt.bystrom@ptj.se