en bild

Sjuksköterska Östra Läkargruppen

Information om arbetsplatsen

Östra Läkargruppen är en ackrediterad hälsovalsenhet som har ca 9 000 listade patienter. Vi är en välbemannad vårdcentral i Kristianstad som har ca 35 medarbetare som tillsammans arbetar med patienten i fokus.

Adress:
Björkhemsvägen 15 F, Kristianstad

Arbetsuppgifter

Hos oss på Östra Läkargruppen i Kristianstad söker vi nu en distriktssköterska/sjuksköterska som vill vara med på vår resa att utveckla framtidens primärvård. Vi sätter alltid patientens behov i centrum och som distriktssköterska/sjuksköterska hos oss kommer du att arbeta med ett kompetensstarkt team som består av specialister i allmänmedicin, legitimerade läkare, utbildningsläkare, distriktssköterskor, sjuksköterskor, undersköterskor, medicinska sekreterare, kurator och KBT-terapeut samt arbetsterapeut och dietist. Vi arbetar tvärprofessionellt där alla har möjligheter att vara med och påverka arbetsmiljön och vara delaktig i utvecklingen av nya arbetssätt.

Tjänsten innebär omväxlande arbetsuppgifter där möjligheten till kompetensutveckling är god och är något som vi strävar efter att främja. Du kommer arbeta med telefonrådgivning, triagering, mottagningsarbete. Vi ser gärna att du som söker hos oss vill vara med och utveckla någon av våra specialistmottagningar, t.ex. astma-/KOL-mottagningen.

Kvalifikationer

Du som söker är legitimerad sjuksköterska alternativt vidareutbildad distriktssköterska med behörighet att verka inom svensk sjukvård. Språkkunskap i svenska lägst nivå C1 enligt Europarådets nivåskala är ett krav. Har du erfarenhet av arbete inom primärvård ses det som meriterande, likaså om du har utbildning inom något relevant specialistområde för en vårdcentral.

Personliga egenskaper

För att trivas hos oss är du en person som har lätt för att samarbeta med andra och bidrar aktivt till vårt goda arbetsklimat. Vidare har du ett genuint intresse för primärvården och trivs med att arbeta tvärprofessionellt med patienten i fokus. I din roll är du lyhörd för patientens behov och drivs av att ge en god och kvalitativ vård. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Praktikertjänst AB

Från Karesuando i norr till Ystad i söder, och med verksamheter i fler än 200 kommuner, är Praktikertjänst hela Sveriges välfärd. En av fem vårdpatienter går till någon av våra mottagningar – och en av tre tandvårdspatienter väljer oss.

Vår affärsidé är att skapa förutsättningar för att vi som arbetar inom vården ska kunna göra ett så bra jobb som möjligt – och skapa högsta värde för patienten. Det är vi som utför vården som gemensamt äger Praktikertjänst.

Vår unika affärsmodell har funnits i 60 år, och innebär att företagets 1 300 aktieägare själva arbetar i verksamheterna som läkare, tandläkare, tandtekniker, tandhygienister, fysioterapeuter, dietister, psykologer, psykoanalytiker/terapeuter, sjuksköterskor, barnmorskor och logopeder. Det gör oss till Sveriges största företag inom privat tandvård och hälso- och sjukvård.

Praktikertjänst omsätter cirka 8,5 miljarder kronor och har drygt 7 100 medarbetare.

Tillbaka till Lediga tjänster

Övrig information

I denna rekrytering tillämpas löpande urval. Vi ser fram emot just Din ansökan!

Anställningsform:
Tillsvidareanställning
Arbetstid per vecka:
40 timmar
Tillträdesdatum:
Enligt överenskommelse
Sista ansökningsdag:
2022-10-09

Information om tjänsten lämnas av

Anna-Karin Nalerius

Ansökan

Genom att söka tjänsten samtycker jag till att mina personuppgifter får behandlas i rekryteringssyfte

Hantering av personuppgifter

När du valt att söka en tjänst hos Praktikertjänst kommer vi som personuppgiftsansvarig att behandla dina personuppgifter på följande sätt: Genom att söka en ledig tjänst på Praktikertjänst behöver du lämna dina personuppgifter. Dessa används endast i rekryteringssyfte för den tjänst du söker. Praktikertjänstkoncernen som personuppgiftsansvarig ansvarar för att dina personuppgifter hanteras korrekt utifrån gällande Dataskyddslagstiftning. I de fall vi samarbetar med rekryterings- och bemanningsföretag så framgår det i annonsen och dina personuppgifter kommer i dessa fall även dem tillhanda. Utöver de personuppgifter du valt att lämna kan andra personuppgifter komma att efterfrågas under rekryteringsprocessen, exempelvis i form av referenser, intervjunoteringar eller betyg. Praktikertjänst sparar dina personuppgifter kopplat till rekryteringsprocessen upp till två år efter avslutad rekrytering. Du har rätt att när som helst ta reda på vilka uppgifter vi har om dig. Misstänker du att vi har felaktiga personuppgifter registrerade kan du när som helst kontakta ansvariga för rekryteringen och be om att uppgifterna korrigeras eller tas bort. Detta gör du enklast genom att maila direkt till ansvarig rekryterare. Anser du att Praktikertjänst hanterar dina personuppgifter på ett felaktigt sätt kan du lämna in ett klagomål hos Dataskyddsinspektionen.

Skickas till: Anna-Karin.Nalerius@ptj.se