en bild

TREVLIG TANDSKÖTERSKA SÖKES

Information om arbetsplatsen

Vi är ett trevligt gäng som idag består av en tandläkare, en tandhygienist och två tandsköterskor, vi har även en specialist i käk-kirurgi som tar emot remisser från flera kliniker. Kliniken är modern, ljus och luftig och ligger centralt med bästa läge och utsikt över Kungsbacka-ån, endast 20 minuter från Göteborg med bil eller tåg. Vi bedriver allmäntandvård för barn och vuxna och arbetar med implantatkirurgi, avancerad protetik, digitala avtryck och kosmetiska behandlingar. Vår ambition är att erbjuda högkvalitativ tandvård, att bemöta våra patienter på ett personligt och professionellt sätt och att skapa trygghet och långvariga patientrelationer.

Se arbetsplatsen på en karta (öppnas i nytt fönster)

Adress:
Hamntorget 1, Kungsbacka

Arbetsuppgifter

Assistans/planering på rummen samt allmänt förekommande uppgifter i reception och steril. Visst självständigt arbete som infiltrationsanestesi, röntgenbildtagning, profylaxarbete, temp.ersättningar/avtryck och skanning. Självklart får du kompetensutveckling och handledning vid behov.

Kvalifikationer

Det är en fördel om du som söker har minst några års yrkeserfarenhet. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. Behörighet i infiltrationsanestesi och vana av FRENDA samt delegerat arbete är meriterande.

Personliga egenskaper

Vi behöver dig som är omtänksam och engagerad och som sätter patienternas bästa i fokus. Du har god klinisk förståelse, en bra samarbetsförmåga och trivs med omväxlande arbetsuppgifter. Du har även förmåga att överblicka, planera och prioritera.

Praktikertjänst AB

Från Karesuando i norr till Ystad i söder, och med verksamheter i fler än 200 kommuner, är Praktikertjänst hela Sveriges välfärd. En av fem vårdpatienter går till någon av våra mottagningar – och en av tre tandvårdspatienter väljer oss.

Vår affärsidé är att skapa förutsättningar för att vi som arbetar inom vården ska kunna göra ett så bra jobb som möjligt – och skapa högsta värde för patienten. Det är vi som utför vården som gemensamt äger Praktikertjänst.

Vår unika affärsmodell har funnits i 60 år, och innebär att företagets 1 300 aktieägare själva arbetar i verksamheterna som läkare, tandläkare, tandtekniker, tandhygienister, fysioterapeuter, dietister, psykologer, psykoanalytiker/terapeuter, sjuksköterskor, barnmorskor och logopeder. Det gör oss till Sveriges största företag inom privat tandvård och hälso- och sjukvård.

Praktikertjänst omsätter cirka 8,5 miljarder kronor och har drygt 6 700 medarbetare.

Tillbaka till Lediga tjänster

Övrig information

Hör av dig till oss så berättar vi gärna mer om hur vi arbetar.
Vi rekryterar löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdagen.
Så sök nu!

Anställningsform:
Tillsvidareanställning
Arbetstid per vecka:
40 timmar
Tillträdesdatum:
2021-08-16
Sista ansökningsdag:
2021-07-04

Information om tjänsten lämnas av

Michael Hellqvist

Besök arbetsplatsens webbplats

Ansökan

Genom att söka tjänsten samtycker jag till att mina personuppgifter får behandlas i rekryteringssyfte

Hantering av personuppgifter

När du valt att söka en tjänst hos Praktikertjänst kommer vi som personuppgiftsansvarig att behandla dina personuppgifter på följande sätt: Genom att söka en ledig tjänst på Praktikertjänst behöver du lämna dina personuppgifter. Dessa används endast i rekryteringssyfte för den tjänst du söker. Praktikertjänstkoncernen som personuppgiftsansvarig ansvarar för att dina personuppgifter hanteras korrekt utifrån gällande Dataskyddslagstiftning. I de fall vi samarbetar med rekryterings- och bemanningsföretag så framgår det i annonsen och dina personuppgifter kommer i dessa fall även dem tillhanda. Utöver de personuppgifter du valt att lämna kan andra personuppgifter komma att efterfrågas under rekryteringsprocessen, exempelvis i form av referenser, intervjunoteringar eller betyg. Praktikertjänst sparar dina personuppgifter kopplat till rekryteringsprocessen upp till två år efter avslutad rekrytering. Du har rätt att när som helst ta reda på vilka uppgifter vi har om dig. Misstänker du att vi har felaktiga personuppgifter registrerade kan du när som helst kontakta ansvariga för rekryteringen och be om att uppgifterna korrigeras eller tas bort. Detta gör du enklast genom att maila direkt till ansvarig rekryterare. Anser du att Praktikertjänst hanterar dina personuppgifter på ett felaktigt sätt kan du lämna in ett klagomål hos Dataskyddsinspektionen.

Skickas till: info.m.hellquist@ptj.se