en bild

Lednings- och organisationsutvecklare

Information om arbetsplatsen

Kompetensen vi söker kommer att utgöra en viktig del av resurserna på Praktikertjänsts kontor, som är placerat vid Hötorget i Stockholm. Här verkar drygt 200 områdesexperter i ljusa, fräscha lokaler med uppdrag att stödja vårdverksamheter inom bolaget.

Inom Verksamhetsstöd är vi ett framåtlutande gäng på 15 personer med bakgrund inom ekonomi, business, vård, administration och verksamhetsutveckling.

Vårt uppdrag är att ansvara för onboarding av nya delägare/chefer, koordinera och ansvara för avslutsprocessen, supportera verksamheter i olika typer av utmaningar samt erbjuda tjänster inom ledar-, team- och organisationsutveckling.

Adress:
Adolf Fredriks kyrkogata 9, Stockholm

Arbetsuppgifter

Rollen som lednings- och organisationsutvecklare innebär att du blir en nyckelspelare i leveransen och vidareutvecklingen av tandvårdens managementprogram Addera. Du introduceras i våra kärnvärden, vårt koncept och vårt arbetssätt med coaching, kunskapsdelning och best practice. Med tiden blir du väl förtrolig med vårt nuvarande tjänsteutbud inom aktuella områden och kommer att påverka vilka pedagogiska verktyg som ledningsgrupper, chefer och verksamheter inom Tandvård behöver för att utvecklas och bli framgångsrika. Du har rikligt av kontakt med tandvårdens verksamhetschefer och deras affärscoacher samt med övrig expertis på kontoret, inte minst inom lednings- och organisationsutveckling.

Dina uppgifter blir att…
• Leverera tjänster inom managementprogrammet Addera vilket bl a innebär att hålla workshops för tandvårdsteam.
• Promota värdebaserad tandvård med fokus på effektivitet, kvalitet och lönsamhet.
• Utföra vissa moment inom Praktikertjänsts onboardingprogram.
• Motivera och coacha verksamhetsansvariga i sitt ledarskap.
• Motivera och coacha till team- och verksamhetsutveckling.
• Coacha chefer och ledningsgrupper i hantering av utmanande situationer exempelvis konflikter, kriser, förändringsarbete.

Kvalifikationer

• Akademisk examen med beteendevetenskaplig och affärsorienterad inriktning.
• Erfarenhet av ledar-, team- och verksamhetsutveckling.
• Formell kompetens och bevisad god förmåga att coacha chefer och grupper.
• Kunskaper och erfarenhet av verksamhetsutveckling inom tandvård är meriterande.
• I bästa fall är du certifierad GDQ-konsult, Everything DiSC-coach eller motsvarande.

Personliga egenskaper

Du är trygg och har god förmåga att påverka, inspirera och coacha. Du är modig, vågar utmana och är tydlig i ditt sätt att kommunicera. Att hålla workshops, arbeta med teamutveckling eller andra gruppaktiviteter är något du gillar och är bra på. I sådana sammanhang har du förmåga att skapa en trygg och kreativ miljö där människor utmanas att bidra med goda idéer och stimuleras till stort ansvarstagande. Våra kärnvärden: omtanke, nytanke och professionalism matchar dina värderingar. Du är en teamplayer och trivs även i konsultativa uppdrag som du ansvarar för och utför på egen hand.

Praktikertjänst AB

Från Karesuando i norr till Ystad i söder, och med verksamheter i fler än 200 kommuner, är Praktikertjänst hela Sveriges välfärd. En av fem vårdpatienter går till någon av våra mottagningar – och en av tre tandvårdspatienter väljer oss.

Vår affärsidé är att skapa förutsättningar för att vi som arbetar inom vården ska kunna göra ett så bra jobb som möjligt – och skapa högsta värde för patienten. Det är vi som utför vården som gemensamt äger Praktikertjänst.

Vår unika affärsmodell har funnits i 60 år, och innebär att företagets 1 300 aktieägare själva arbetar i verksamheterna som läkare, tandläkare, tandtekniker, tandhygienister, fysioterapeuter, dietister, psykologer, psykoanalytiker/terapeuter, sjuksköterskor, barnmorskor och logopeder. Det gör oss till Sveriges största företag inom privat tandvård och hälso- och sjukvård.

Praktikertjänst omsätter cirka 8,5 miljarder kronor och har drygt 6 700 medarbetare.

Tillbaka till Lediga tjänster

Övrig information

Intervjuer sker löpande och att tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen.

Anställningsform:
Tillsvidare med provanställning
Arbetstid per vecka:
38,25 timmar
Tillträdesdatum:
Enligt överenskommelse
Sista ansökningsdag:
2021-06-17

Information om tjänsten lämnas av

Marianne Segers, chef för Verksamhetsstöd
Sofie Wallenberg

Besök arbetsplatsens webbplats

Ansökan

Genom att söka tjänsten samtycker jag till att mina personuppgifter får behandlas i rekryteringssyfte

Hantering av personuppgifter

När du valt att söka en tjänst hos Praktikertjänst kommer vi som personuppgiftsansvarig att behandla dina personuppgifter på följande sätt: Genom att söka en ledig tjänst på Praktikertjänst behöver du lämna dina personuppgifter. Dessa används endast i rekryteringssyfte för den tjänst du söker. Praktikertjänstkoncernen som personuppgiftsansvarig ansvarar för att dina personuppgifter hanteras korrekt utifrån gällande Dataskyddslagstiftning. I de fall vi samarbetar med rekryterings- och bemanningsföretag så framgår det i annonsen och dina personuppgifter kommer i dessa fall även dem tillhanda. Utöver de personuppgifter du valt att lämna kan andra personuppgifter komma att efterfrågas under rekryteringsprocessen, exempelvis i form av referenser, intervjunoteringar eller betyg. Praktikertjänst sparar dina personuppgifter kopplat till rekryteringsprocessen upp till två år efter avslutad rekrytering. Du har rätt att när som helst ta reda på vilka uppgifter vi har om dig. Misstänker du att vi har felaktiga personuppgifter registrerade kan du när som helst kontakta ansvariga för rekryteringen och be om att uppgifterna korrigeras eller tas bort. Detta gör du enklast genom att maila direkt till ansvarig rekryterare. Anser du att Praktikertjänst hanterar dina personuppgifter på ett felaktigt sätt kan du lämna in ett klagomål hos Dataskyddsinspektionen.

Skickas till: marianne.segers@ptj.se