en bild

Fysioterapeut till Norrskenets Hälsocentral

Information om arbetsplatsen

Norrskenets hälsocentral har drygt 6000 inskrivna på ca 20 anställda, vi har mottagningar i Kiruna, Vittangi och Karesuando. Vi är en komplett hälsocentral med läkarmottagning, sköterskemottagning, laboratorie, BVC, MVC, fysioterapeut, arbetsterapeut, kurator och psykolog. Då vi har 180 km mellan våra yttersta filialer använder vi gärna avståndsöverbryggande teknik i vårt arbete och vill fortsätta arbetet med våra digitala lösningar.

Adress:
Österleden 12, Kiruna

Arbetsuppgifter

Vi söker en legitimerad fysioterapeut på hel- eller deltid till våra mottagningar i Kiruna och Vittangi då en av våra fysioterapeuter går på graviditetsledighet. Tjänsten innefattar sedvanliga arbetsuppgifter fysioterapeuter, såsom bedömning, diagnosticering och behandling av rörelseapparaten. Arbetet är förlagt dagtid helgfria vardagar efter hälsocentralens öppettider. Tjänsten som vi söker är tidsbegränsad men med möjlighet till förlängning.

Kvalifikationer

- Legitimerad fysioterapeut.

- Goda kunskaper i svenska. (Ytterligare språkkunskaper ff.a finska och nordsamiska är meriterande)

- B-körkort.

- Meriterande är tidigare erfarenhet inom primärvård.

Personliga egenskaper

Vi värdesätter flexibilitet, struktur och god samarbetsförmåga med andra yrkesgrupper.

Praktikertjänst AB

Från Karesuando i norr till Ystad i söder, och med verksamheter i fler än 200 kommuner, är Praktikertjänst hela Sveriges välfärd. En av fem vårdpatienter går till någon av våra mottagningar – och en av tre tandvårdspatienter väljer oss.

Vår affärsidé är att skapa förutsättningar för att vi som arbetar inom vården ska kunna göra ett så bra jobb som möjligt – och skapa högsta värde för patienten. Det är vi som utför vården som gemensamt äger Praktikertjänst.

Vår unika affärsmodell har funnits i 60 år, och innebär att företagets 1 300 aktieägare själva arbetar i verksamheterna som läkare, tandläkare, tandtekniker, tandhygienister, fysioterapeuter, dietister, psykologer, psykoanalytiker/terapeuter, sjuksköterskor, barnmorskor och logopeder. Det gör oss till Sveriges största företag inom privat tandvård och hälso- och sjukvård.

Praktikertjänst omsätter cirka 8,5 miljarder kronor och har drygt 6 700 medarbetare.

Tillbaka till Lediga tjänster

Övrig information

Då vårt behov av fysioterapeut är stort och intervjuer sker kontinuerligt så kan tjänsten komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum har gått ut.

Anställningsform:
Vikariat
Varaktighet:
grav-vik med möjlighet till förlängning.
Arbetstid per vecka:
40 timmar
Tillträdesdatum:
Enligt överenskommelse
Sista ansökningsdag:
2021-06-30

Information om tjänsten lämnas av

Stina Lundberg
Emil Jatko

Besök arbetsplatsens webbplats

Ansökan

Genom att söka tjänsten samtycker jag till att mina personuppgifter får behandlas i rekryteringssyfte

Hantering av personuppgifter

När du valt att söka en tjänst hos Praktikertjänst kommer vi som personuppgiftsansvarig att behandla dina personuppgifter på följande sätt: Genom att söka en ledig tjänst på Praktikertjänst behöver du lämna dina personuppgifter. Dessa används endast i rekryteringssyfte för den tjänst du söker. Praktikertjänstkoncernen som personuppgiftsansvarig ansvarar för att dina personuppgifter hanteras korrekt utifrån gällande Dataskyddslagstiftning. I de fall vi samarbetar med rekryterings- och bemanningsföretag så framgår det i annonsen och dina personuppgifter kommer i dessa fall även dem tillhanda. Utöver de personuppgifter du valt att lämna kan andra personuppgifter komma att efterfrågas under rekryteringsprocessen, exempelvis i form av referenser, intervjunoteringar eller betyg. Praktikertjänst sparar dina personuppgifter kopplat till rekryteringsprocessen upp till två år efter avslutad rekrytering. Du har rätt att när som helst ta reda på vilka uppgifter vi har om dig. Misstänker du att vi har felaktiga personuppgifter registrerade kan du när som helst kontakta ansvariga för rekryteringen och be om att uppgifterna korrigeras eller tas bort. Detta gör du enklast genom att maila direkt till ansvarig rekryterare. Anser du att Praktikertjänst hanterar dina personuppgifter på ett felaktigt sätt kan du lämna in ett klagomål hos Dataskyddsinspektionen.

Skickas till: stina.lundberg@ptj.se