en bild

Medicinsk sekreterare

Information om arbetsplatsen

Välkommen till Primapraktiken i det expansiva Nohabområdet i Trollhättan.
Vi är en vårdcentral som drivs inom Praktikertjänst, vilket betyder att ledningen arbetar i verksamheten, nära dig och dina kollegor.
Vi sätter våra medarbetares deltagande i vårdcentralens ständiga utveckling som högsta prioritet, och driver vårdcentralen med vår vision som ledstjärna :
"Genom passionerade och delaktiga medarbetare som varje dag skapar ett bättre Primapraktiken för våra patienter, ska vi vara det attraktivaste valet i Primärvården".


Vi har sedan starten 2009 fortsatt att växa och har nu över 14.700 listade patienter.
En god bemanning med fast personal inom alla yrkeskategorier borgar för att vi kan ta hand om våra patienter på bästa sätt och ha ett gott klimat på arbetsplatsen.
Vi har även studenter och AT-läkare under fortbildning hos oss fortlöpande.

Adress:
Nohabgatan 18, Trollhättan

Arbetsuppgifter

Bli del av vårt Team och var med och utveckla framtidens primärvård.
Detta bidrar till att Du får en varierande och stimulerande arbetsmiljö.
Vi vill att Du tar en aktiv del av vidareutvecklingen av vår verksamhet tillsammans med övriga kollegor.
Arbetsuppgifterna innefattar arbete som medicinsk sekreterare, där vi gärna ser att du erfarenhet av yrket.

Kvalifikationer

Medicinsk sekreterare med kvalificerad yrkesutbildning

Personliga egenskaper

Vi fäster stor vikt vid personlig lämplighet. Vilja till förändring mot ett gemensamt mål i samarbete med dina kollegor är viktigt, liksom ett primärvårdsperspektiv.
-Du arbetar effektivt och har förmågan att se vad som behöver göras.
-Du är flexibel och kan med kort varsel ställa om till olika arbetsuppgifter.
-Du är kunnig inom IT.
-Du är delaktig i möten och gemensamma aktiviteter.
-Du tar eget ansvar för att utvecklas genom att ifrågasätta, ta reda på, tänka utanför boxen och ta egna initiativ till utveckling och förbättring.

Praktikertjänst AB

Från Karesuando i norr till Ystad i söder, och med verksamheter i fler än 200 kommuner, är Praktikertjänst hela Sveriges välfärd. En av fem vårdpatienter går till någon av våra mottagningar – och en av tre tandvårdspatienter väljer oss.

Vår affärsidé är att skapa förutsättningar för att vi som arbetar inom vården ska kunna göra ett så bra jobb som möjligt – och skapa högsta värde för patienten. Det är vi som utför vården som gemensamt äger Praktikertjänst.

Vår unika affärsmodell har funnits i 60 år, och innebär att företagets 1 300 aktieägare själva arbetar i verksamheterna som läkare, tandläkare, tandtekniker, tandhygienister, fysioterapeuter, dietister, psykologer, psykoanalytiker/terapeuter, sjuksköterskor, barnmorskor och logopeder. Det gör oss till Sveriges största företag inom privat tandvård och hälso- och sjukvård.

Praktikertjänst omsätter cirka 8,5 miljarder kronor och har drygt 6 700 medarbetare.

Tillbaka till Lediga tjänster

Övrig information

Vänta inte med din ansökan då vi kallar fortlöpande till intervju.

Anställningsform:
Tillsvidare med provanställning
Arbetstid per vecka:
40 timmar
Tillträdesdatum:
Enligt överenskommelse
Sista ansökningsdag:
2021-06-20

Information om tjänsten lämnas av

Annica Herdinius
Sofie Andreasson

Ansökan

Genom att söka tjänsten samtycker jag till att mina personuppgifter får behandlas i rekryteringssyfte

Hantering av personuppgifter

När du valt att söka en tjänst hos Praktikertjänst kommer vi som personuppgiftsansvarig att behandla dina personuppgifter på följande sätt: Genom att söka en ledig tjänst på Praktikertjänst behöver du lämna dina personuppgifter. Dessa används endast i rekryteringssyfte för den tjänst du söker. Praktikertjänstkoncernen som personuppgiftsansvarig ansvarar för att dina personuppgifter hanteras korrekt utifrån gällande Dataskyddslagstiftning. I de fall vi samarbetar med rekryterings- och bemanningsföretag så framgår det i annonsen och dina personuppgifter kommer i dessa fall även dem tillhanda. Utöver de personuppgifter du valt att lämna kan andra personuppgifter komma att efterfrågas under rekryteringsprocessen, exempelvis i form av referenser, intervjunoteringar eller betyg. Praktikertjänst sparar dina personuppgifter kopplat till rekryteringsprocessen upp till två år efter avslutad rekrytering. Du har rätt att när som helst ta reda på vilka uppgifter vi har om dig. Misstänker du att vi har felaktiga personuppgifter registrerade kan du när som helst kontakta ansvariga för rekryteringen och be om att uppgifterna korrigeras eller tas bort. Detta gör du enklast genom att maila direkt till ansvarig rekryterare. Anser du att Praktikertjänst hanterar dina personuppgifter på ett felaktigt sätt kan du lämna in ett klagomål hos Dataskyddsinspektionen.

Skickas till: info.primapraktiken@ptj.se