en bild

Tandhygienist deltid/heltid sökes

Information om arbetsplatsen

I dagsläget är vi en tandläkare, en receptionist/tandsköterska och en tandhygienist. Vi arbetar som ett team, men också självständigt med patienterna. Arbetet går ut på att hjälpas åt och skapa arbetsglädje i vardagen. Här finns möjlighet till utveckling genom utbyte av erfarenheter och öppenhet för idéer. Dessutom finns kurser som Praktikertjänst anordnar.

Adress:
Gamla Tunavägen 30, Borlänge

Arbetsuppgifter

Dina huvudsakliga uppgifter är det som ingår i din tandhygienistutbildning såsom egna patienter ansvara för och samarbete med tandläkare.
Kvalitetssäkring genom dokumentation görs genom dataprogrammet Frenda.

Kvalifikationer

Du som söker tjänsten har tandhygienistutbildning och gärna några års erfarenhet av yrket. Du kan det svenska språket flytande och önskvärt om du kan engelska då en del av patienterna har annan bakgrund.

Personliga egenskaper

Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet så är du glad, positiv, arbetar självständigt och känner ansvar är du välkommen med din ansökan redan idag.

Praktikertjänst AB

Från Karesuando i norr till Ystad i söder, och med verksamheter i fler än 200 kommuner, är Praktikertjänst hela Sveriges välfärd. En av fem vårdpatienter går till någon av våra mottagningar – och en av tre tandvårdspatienter väljer oss.

Vår affärsidé är att skapa förutsättningar för att vi som arbetar inom vården ska kunna göra ett så bra jobb som möjligt – och skapa högsta värde för patienten. Det är vi som utför vården som gemensamt äger Praktikertjänst.

Vår unika affärsmodell har funnits i 60 år, och innebär att företagets 1 300 aktieägare själva arbetar i verksamheterna som läkare, tandläkare, tandtekniker, tandhygienister, fysioterapeuter, dietister, psykologer, psykoanalytiker/terapeuter, sjuksköterskor, barnmorskor och logopeder. Det gör oss till Sveriges största företag inom privat tandvård och hälso- och sjukvård.

Praktikertjänst omsätter cirka 8,5 miljarder kronor och har drygt 6 700 medarbetare.

Tillbaka till Lediga tjänster

Övrig information

Arbetstiden kan diskuteras utifrån måndag-fredag kl 08: 00-16:00.
Rekrytering sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.
Tillträde från 1 juli alternativt 1 september.

Anställningsform:
Tillsvidare med provanställning
Arbetstid per vecka:
40 timmar
Tillträdesdatum:
Enligt överenskommelse
Sista ansökningsdag:
2021-06-30

Information om tjänsten lämnas av

Mehdi Molana

Ansökan

Genom att söka tjänsten samtycker jag till att mina personuppgifter får behandlas i rekryteringssyfte

Hantering av personuppgifter

När du valt att söka en tjänst hos Praktikertjänst kommer vi som personuppgiftsansvarig att behandla dina personuppgifter på följande sätt: Genom att söka en ledig tjänst på Praktikertjänst behöver du lämna dina personuppgifter. Dessa används endast i rekryteringssyfte för den tjänst du söker. Praktikertjänstkoncernen som personuppgiftsansvarig ansvarar för att dina personuppgifter hanteras korrekt utifrån gällande Dataskyddslagstiftning. I de fall vi samarbetar med rekryterings- och bemanningsföretag så framgår det i annonsen och dina personuppgifter kommer i dessa fall även dem tillhanda. Utöver de personuppgifter du valt att lämna kan andra personuppgifter komma att efterfrågas under rekryteringsprocessen, exempelvis i form av referenser, intervjunoteringar eller betyg. Praktikertjänst sparar dina personuppgifter kopplat till rekryteringsprocessen upp till två år efter avslutad rekrytering. Du har rätt att när som helst ta reda på vilka uppgifter vi har om dig. Misstänker du att vi har felaktiga personuppgifter registrerade kan du när som helst kontakta ansvariga för rekryteringen och be om att uppgifterna korrigeras eller tas bort. Detta gör du enklast genom att maila direkt till ansvarig rekryterare. Anser du att Praktikertjänst hanterar dina personuppgifter på ett felaktigt sätt kan du lämna in ett klagomål hos Dataskyddsinspektionen.

Skickas till: mehdi.molana@ptj.se