en bild

Tandläkare till Österlen

Information om arbetsplatsen

Vår fina mottagning ligger i Brösarp på Österlen. Vi är ett härligt gäng som idag består av tre tandläkare, två tandhygienister och tre tandsköterskor. Kliniken har under det senaste året totalrenoverats. Vi bedriver allmäntandvård för barn och vuxna och arbetar även med implantatkirurgi, avancerad protetik och digitala avtryck. Vår ambition är att erbjuda högkvalitativ tandvård, att bemöta våra patienter på ett personligt och professionellt sätt och att skapa trygghet och långvariga patientrelationer.

Vi erbjuder dig:
- en mottagning i framkant
- stora möjlighet att vara delaktig i mottagningens utveckling
- bra förmåner och kompetensutveckling

Adress:
Magistervägen 17, Brösarp

Arbetsuppgifter

Vi erbjuder ett varierande och stimulerande arbete där vi arbetar både i team och självständigt med patienter i alla åldrar.
Självklart får du kompetensutveckling och handledning vid behov.

Kvalifikationer

Du är en skicklig tandläkare med svensk legitimation.
Du håller en hög kvalité i ditt odontologiska arbete och har ett varmt och lugnt bemötande av såväl patienter som kollegor.
Du har god datorvana. Vi arbetar med journalsystemet FRENDA.
Du behärskar det svenska språket och uttrycker dig väl i tal och skrift.
Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Personliga egenskaper

Vi söker dig som är omtänksam och engagerad och alltid sätter patienternas bästa i fokus. Du är pedagogisk och uppskattad av tandvårdsrädda patienter.
Du är ambitiös och strukturerad.
Du har erfarenhet eller vilja att utvecklas i delegerat patientarbete.

Praktikertjänst AB

Från Karesuando i norr till Ystad i söder, och med verksamheter i fler än 200 kommuner, är Praktikertjänst hela Sveriges välfärd. En av fem vårdpatienter går till någon av våra mottagningar – och en av tre tandvårdspatienter väljer oss.

Vår affärsidé är att skapa förutsättningar för att vi som arbetar inom vården ska kunna göra ett så bra jobb som möjligt – och skapa högsta värde för patienten. Det är vi som utför vården som gemensamt äger Praktikertjänst.

Vår unika affärsmodell har funnits i 60 år, och innebär att företagets 1 300 aktieägare själva arbetar i verksamheterna som läkare, tandläkare, tandtekniker, tandhygienister, fysioterapeuter, dietister, psykologer, psykoanalytiker/terapeuter, sjuksköterskor, barnmorskor och logopeder. Det gör oss till Sveriges största företag inom privat tandvård och hälso- och sjukvård.

Praktikertjänst omsätter cirka 8,5 miljarder kronor och har drygt 6 700 medarbetare.

Tillbaka till Lediga tjänster

Övrig information

Vi är flexibla med arbetstimmarna och är intresserade av dig som kan jobba minst 30 timmar/vecka.

Anställningsform:
Tillsvidare med provanställning
Arbetstid per vecka:
40 timmar
Tillträdesdatum:
Enligt överenskommelse
Sista ansökningsdag:
2021-12-17

Information om tjänsten lämnas av

Susanna Kopp

Ansökan

Genom att söka tjänsten samtycker jag till att mina personuppgifter får behandlas i rekryteringssyfte

Hantering av personuppgifter

När du valt att söka en tjänst hos Praktikertjänst kommer vi som personuppgiftsansvarig att behandla dina personuppgifter på följande sätt: Genom att söka en ledig tjänst på Praktikertjänst behöver du lämna dina personuppgifter. Dessa används endast i rekryteringssyfte för den tjänst du söker. Praktikertjänstkoncernen som personuppgiftsansvarig ansvarar för att dina personuppgifter hanteras korrekt utifrån gällande Dataskyddslagstiftning. I de fall vi samarbetar med rekryterings- och bemanningsföretag så framgår det i annonsen och dina personuppgifter kommer i dessa fall även dem tillhanda. Utöver de personuppgifter du valt att lämna kan andra personuppgifter komma att efterfrågas under rekryteringsprocessen, exempelvis i form av referenser, intervjunoteringar eller betyg. Praktikertjänst sparar dina personuppgifter kopplat till rekryteringsprocessen upp till två år efter avslutad rekrytering. Du har rätt att när som helst ta reda på vilka uppgifter vi har om dig. Misstänker du att vi har felaktiga personuppgifter registrerade kan du när som helst kontakta ansvariga för rekryteringen och be om att uppgifterna korrigeras eller tas bort. Detta gör du enklast genom att maila direkt till ansvarig rekryterare. Anser du att Praktikertjänst hanterar dina personuppgifter på ett felaktigt sätt kan du lämna in ett klagomål hos Dataskyddsinspektionen.

Skickas till: susanna.kopp@ptj.se