en bild

Tandsköterska till PTJ Dental Ystad

Information om arbetsplatsen

Välkommen att söka tjänsten hos oss som tandsköterska.
Du förväntas ha färska kunskaper och erfarenhet i yrket, en bred social kompetens, vara trygg i dig själv och din roll där du utmärker dig genom din förmåga att skapa, upprätthålla och bibehålla goda relationer med såväl patienter som dina kollegor.
Du behöver vara lösningsorienterad, flexibel och anpassningsbar. Sköterskan vi söker ska trivas med att jobba delegerat då varje tandläkare jobbar på två rum och man som sköterska jobbar mycket självständigt. Du ska inge förtroende till tandläkaren och patienten samt känna ansvar för att denne får bästa möjliga vård.
Vi erbjuder ett roligt och omväxlande arbete i en helt nyrenoverad klinik mitt i Ystads gamla stadskärna. Vi är ett positivt och drivet gäng på kliniken idag som består av 2 tandläkare, 2 tandhygienister samt 5 tandsköterskor.

Vad kan vi erbjuda dig:
Vår vision är att vara Ystads bästa klinik från Sveriges mest attraktiva vårdbolag, både för patienter och medarbetare. För att nå dit behöver vi ha de bästa medarbetarna. Det ställer också krav på oss som arbetsgivare. Se mer om vad vi kan erbjuda dig nedan:

• Vi strävar efter att det ska vara nära till beslut och du omger dig med kompetenta kollegor.
• Stort gehör för dina tankar och idéer om hur tandvården kan utvecklas. Detta gäller både för ditt team, den klinik du arbetar på och för alla verksamheter inom PTJ Dental.
• Tillgång till ett stort nätverk av kollegor och specialistkompetenser inom Praktikertjänst.
• En god arbetsmiljö med hög trivsel och kamratskap.
• Bra förmåner
• Marknadens bästa journalsystem Frenda.

Adress:
Liregatan 2, Ystad

Arbetsuppgifter

Vi erbjuder ett varierande och utvecklande arbete med ett patientklientel av till största delen vuxna. På kliniken finns en bred och stor kompetens. Förutom sedvanliga tandsköterskeuppgifter med fokus på delegerat och självständigt arbete ser vi gärna att du trivs med receptionistuppgifter och har mycket god datorvana.

Kvalifikationer

• Tandsköterskeexamen.
• God datorvana
• Goda kunskaper i det svenska språket, både vad gäller tal och skrift.

Personliga egenskaper

Vi söker dig som är glad, positiv, flexibel och serviceinriktad. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper och förmåga att komplettera vårt team. Vi ser gärna att du har några års erfarenhet som tandsköterska men det är inget krav.

Tillbaka till Lediga tjänster

Övrig information

Urvalet sker löpande.
Är du tandsköterska och har frågor eller funderingar kring denna tjänst, tveka inte att höra av dig till oss!

Anställningsform:
Tillsvidare med provanställning
Arbetstid per vecka:
40 timmar
Tillträdesdatum:
Enligt överenskommelse
Sista ansökningsdag:
2021-07-08

Information om tjänsten lämnas av

Sofia Von Platen

Besök arbetsplatsens webbplats

Ansökan

Genom att söka tjänsten samtycker jag till att mina personuppgifter får behandlas i rekryteringssyfte

Hantering av personuppgifter

När du valt att söka en tjänst hos Praktikertjänst kommer vi som personuppgiftsansvarig att behandla dina personuppgifter på följande sätt: Genom att söka en ledig tjänst på Praktikertjänst behöver du lämna dina personuppgifter. Dessa används endast i rekryteringssyfte för den tjänst du söker. Praktikertjänstkoncernen som personuppgiftsansvarig ansvarar för att dina personuppgifter hanteras korrekt utifrån gällande Dataskyddslagstiftning. I de fall vi samarbetar med rekryterings- och bemanningsföretag så framgår det i annonsen och dina personuppgifter kommer i dessa fall även dem tillhanda. Utöver de personuppgifter du valt att lämna kan andra personuppgifter komma att efterfrågas under rekryteringsprocessen, exempelvis i form av referenser, intervjunoteringar eller betyg. Praktikertjänst sparar dina personuppgifter kopplat till rekryteringsprocessen upp till två år efter avslutad rekrytering. Du har rätt att när som helst ta reda på vilka uppgifter vi har om dig. Misstänker du att vi har felaktiga personuppgifter registrerade kan du när som helst kontakta ansvariga för rekryteringen och be om att uppgifterna korrigeras eller tas bort. Detta gör du enklast genom att maila direkt till ansvarig rekryterare. Anser du att Praktikertjänst hanterar dina personuppgifter på ett felaktigt sätt kan du lämna in ett klagomål hos Dataskyddsinspektionen.

Skickas till: sofia.von.platen@ptj.se