en bild

Ambitiös tandläkare sökes till Bromölla

Information om arbetsplatsen

Tandvårdshuset Bromölla är sedan många år en etablerad klinik och en naturlig del av Bromölla kommun. Vi är en relativt stor klinik med två tandläkare, två tandhygienister, 5 tandsköterskor och en receptionist.

Vår ambition är att arbeta nära i team och alltid ha patienten i fokus. Den senaste tiden har intresset från nya patienter varit stort och därför söker vi nu ytterligare en kollega som vill ingå i vårt gäng.

Här har du möjligheten att bedriva all form av vuxentandvård, individuellt anpassat efter varje patients unika behov.

Se arbetsplatsen på en karta (öppnas i nytt fönster)

Adress:
Kyrkvägen 2, Bromölla

Arbetsuppgifter

Sedvanliga tandläkaruppgifter. Viktigt med nära samarbete med tandhygienist.
OBS! Just nu arbetar vi inte med Barn- och ungdomstandvård.

Kvalifikationer

Legitimerad tandläkare.
Meriterande med erfarenhet.
Goda kunskaper i svenska, både i tal och skrift.

Vi kommer lägga stor vikt på personlig lämplighet

Personliga egenskaper

Vi söker dig som är ödmjuk och ambitiös. Du tar dig tid att lyssna på patienterna och planerar vården i samråd med deras önskemål.
Du är social och tycker om att arbeta i nära samarbete med övriga kollegor.

Praktikertjänst AB

Från Karesuando i norr till Ystad i söder, och med verksamheter i fler än 200 kommuner, är Praktikertjänst hela Sveriges välfärd. En av fem vårdpatienter går till någon av våra mottagningar – och en av tre tandvårdspatienter väljer oss.

Vår affärsidé är att skapa förutsättningar för att vi som arbetar inom vården ska kunna göra ett så bra jobb som möjligt – och skapa högsta värde för patienten. Det är vi som utför vården som gemensamt äger Praktikertjänst.

Vår unika affärsmodell har funnits i 60 år, och innebär att företagets 1 300 aktieägare själva arbetar i verksamheterna som läkare, tandläkare, tandtekniker, tandhygienister, fysioterapeuter, dietister, psykologer, psykoanalytiker/terapeuter, sjuksköterskor, barnmorskor och logopeder. Det gör oss till Sveriges största företag inom privat tandvård och hälso- och sjukvård.

Praktikertjänst omsätter cirka 8,5 miljarder kronor och har drygt 6 700 medarbetare.

Tillbaka till Lediga tjänster

Övrig information

Intervjuer sker löpande vilket innebär att tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag.

Vi är flexibla med arbetstimmar, men söker dig som vill arbeta minst 32 timmar/vecka.

Anställningsform:
Tillsvidare med provanställning
Arbetstid per vecka:
40 timmar
Tillträdesdatum:
Enligt överenskommelse
Sista ansökningsdag:
2021-06-30

Information om tjänsten lämnas av

Haris Salemovic

Besök arbetsplatsens webbplats

Ansökan

Genom att söka tjänsten samtycker jag till att mina personuppgifter får behandlas i rekryteringssyfte

Hantering av personuppgifter

När du valt att söka en tjänst hos Praktikertjänst kommer vi som personuppgiftsansvarig att behandla dina personuppgifter på följande sätt: Genom att söka en ledig tjänst på Praktikertjänst behöver du lämna dina personuppgifter. Dessa används endast i rekryteringssyfte för den tjänst du söker. Praktikertjänstkoncernen som personuppgiftsansvarig ansvarar för att dina personuppgifter hanteras korrekt utifrån gällande Dataskyddslagstiftning. I de fall vi samarbetar med rekryterings- och bemanningsföretag så framgår det i annonsen och dina personuppgifter kommer i dessa fall även dem tillhanda. Utöver de personuppgifter du valt att lämna kan andra personuppgifter komma att efterfrågas under rekryteringsprocessen, exempelvis i form av referenser, intervjunoteringar eller betyg. Praktikertjänst sparar dina personuppgifter kopplat till rekryteringsprocessen upp till två år efter avslutad rekrytering. Du har rätt att när som helst ta reda på vilka uppgifter vi har om dig. Misstänker du att vi har felaktiga personuppgifter registrerade kan du när som helst kontakta ansvariga för rekryteringen och be om att uppgifterna korrigeras eller tas bort. Detta gör du enklast genom att maila direkt till ansvarig rekryterare. Anser du att Praktikertjänst hanterar dina personuppgifter på ett felaktigt sätt kan du lämna in ett klagomål hos Dataskyddsinspektionen.

Skickas till: haris.salemovic@ptj.se