en bild

Receptionist/undersköterska sökes!

Information om arbetsplatsen

Vasastans Vårdcentral öppnade portarna juni 2020. Vi har cirka 10 000 listade patienter. Idag bemannas vår reception av två undersköterskor.

Se arbetsplatsen på en karta (öppnas i nytt fönster)

Adress:
Kungstensgatan 57, Stockholm

Arbetsuppgifter

Du står i receptionen och registrerar patienter. Du hjälper till med andra former av registreringar så som bankning av kassan, skicka fakturor, göra registreringar. Om du är undersköterska så ingår även att hjälpa till med provtagning så som urinsticka/urinodling, eller snabbtester Hb, CRP, med mera.

Kvalifikationer

Mycket goda kunskaper i svenska, i tal och skrift. Du ska även kunna behärska engelska. Andra språk i tillägg är även meriterande. Meriterande är tidigare receptionsarbete på vårdcentral. Du ska ha ett helt prickfritt register - vi gör alltid bakgrundskontroller.

Personliga egenskaper

Mycket god servicekänsla är ett absolut minimum. Du försöker hitta lösningar i situationer där patienten kanske inte är på bästa humör, du brusar inte upp dig - du ska utstråla ödmjukhet! När vi tar referenser så behöver vi höra just den här egenskapen från samtliga vi kontaktar!

Praktikertjänst AB

Från Karesuando i norr till Ystad i söder, och med verksamheter i fler än 200 kommuner, är Praktikertjänst hela Sveriges välfärd. En av fem vårdpatienter går till någon av våra mottagningar – och en av tre tandvårdspatienter väljer oss.

Vår affärsidé är att skapa förutsättningar för att vi som arbetar inom vården ska kunna göra ett så bra jobb som möjligt – och skapa högsta värde för patienten. Det är vi som utför vården som gemensamt äger Praktikertjänst.

Vår unika affärsmodell har funnits i 60 år, och innebär att företagets 1 300 aktieägare själva arbetar i verksamheterna som läkare, tandläkare, tandtekniker, tandhygienister, fysioterapeuter, dietister, psykologer, psykoanalytiker/terapeuter, sjuksköterskor, barnmorskor och logopeder. Det gör oss till Sveriges största företag inom privat tandvård och hälso- och sjukvård.

Praktikertjänst omsätter cirka 8,5 miljarder kronor och har drygt 6 700 medarbetare.

Tillbaka till Lediga tjänster

Övrig information

Om vi hittar någon bra kandidat innan sista ansökningsdatumet och ffa om du kan börja med kort varsel så har du bästa möjlighet att få jobbet.

Anställningsform:
Allmän visstidsanställning
Varaktighet:
Enl ök
Arbetstid per vecka:
40 timmar
Tillträdesdatum:
Enligt överenskommelse
Sista ansökningsdag:
2021-05-15

Information om tjänsten lämnas av

Iliya Ferdossian

Ansökan

Genom att söka tjänsten samtycker jag till att mina personuppgifter får behandlas i rekryteringssyfte

Hantering av personuppgifter

När du valt att söka en tjänst hos Praktikertjänst kommer vi som personuppgiftsansvarig att behandla dina personuppgifter på följande sätt: Genom att söka en ledig tjänst på Praktikertjänst behöver du lämna dina personuppgifter. Dessa används endast i rekryteringssyfte för den tjänst du söker. Praktikertjänstkoncernen som personuppgiftsansvarig ansvarar för att dina personuppgifter hanteras korrekt utifrån gällande Dataskyddslagstiftning. I de fall vi samarbetar med rekryterings- och bemanningsföretag så framgår det i annonsen och dina personuppgifter kommer i dessa fall även dem tillhanda. Utöver de personuppgifter du valt att lämna kan andra personuppgifter komma att efterfrågas under rekryteringsprocessen, exempelvis i form av referenser, intervjunoteringar eller betyg. Praktikertjänst sparar dina personuppgifter kopplat till rekryteringsprocessen upp till två år efter avslutad rekrytering. Du har rätt att när som helst ta reda på vilka uppgifter vi har om dig. Misstänker du att vi har felaktiga personuppgifter registrerade kan du när som helst kontakta ansvariga för rekryteringen och be om att uppgifterna korrigeras eller tas bort. Detta gör du enklast genom att maila direkt till ansvarig rekryterare. Anser du att Praktikertjänst hanterar dina personuppgifter på ett felaktigt sätt kan du lämna in ett klagomål hos Dataskyddsinspektionen.

Skickas till: vasastansvardcentral@ptj.se