en bild

Legitimerad läkare sökes under sommaren

Information om arbetsplatsen

Vasastans Vårdcentral har siktet inställt på att växa och tillhöra översta skiktet i medicinsk kunskap och bemötande. Enheten öppnade upp portarna 15 juni 2020 och har idag cirka 10 000 listade patienter. Vårdcentralen är nybyggd, från grunden, på gatuplan i ett av Stockholms mest attraktiva områden. Våra listade patienter bor i hela länet och har följt med oss från då vi tidigare höll till vid Hötorget.

Se arbetsplatsen på en karta (öppnas i nytt fönster)

Adress:
Kungstensgatan 57, Stockholm

Arbetsuppgifter

Sedvanligt arbete som legitimerad läkare på vårdcentral, under arbetstid 8-17. Du kommer att arbeta främst på vårdcentralen men kan hända att du behöver gå på ett hembesök eller två i månaden.

Du arbetar i ett team bestående av läkare, sjuksköterskor, distriktssköterskor, undersköterskor samt psykoterapeuter.

Kvalifikationer

Praktikertjänst har två grundpelare som krav på dig - hög medicinsk kunskap och ett mycket gott bemötande!
Meriterande är förstås primärvårdserfarenhet. Vi ser gärna att du kan arbeta effektivt och har som krav att du har en klinisk blick för "röda flaggor" i anamnesen. Vi förutsätter att du pratar flytande svenska samt engelska, men även andra språkkunskaper är meriterande.

Personliga egenskaper

Du nöjer dig inte med att förstå baskunskaper - du är en person som eftersträvar detaljkunskap.
Du är progressiv och likabehandlar patienter oavsett socioekonomi, religion, etnicitet, sexuell läggning eller könsidentitet.

Du ser din roll som en del av ett team där patientens medicinska behov kommer på första plats. Därför har du en personlighet där det känns naturligt att knacka på kollegans dörr när du är osäker kring ett handhavande. Samtidigt har du respekt för potentiella missbruk och håller förskrivning av preparat med risk för tillvänjning enligt gängse rekommendationer från Socialstyrelsen/Läkemedelsverket. Du följer också Socialstyrelsens rekommendationer kring sjukskrivningslängd- och -grad.

Praktikertjänst AB

Från Karesuando i norr till Ystad i söder, och med verksamheter i fler än 200 kommuner, är Praktikertjänst hela Sveriges välfärd. En av fem vårdpatienter går till någon av våra mottagningar – och en av tre tandvårdspatienter väljer oss.

Vår affärsidé är att skapa förutsättningar för att vi som arbetar inom vården ska kunna göra ett så bra jobb som möjligt – och skapa högsta värde för patienten. Det är vi som utför vården som gemensamt äger Praktikertjänst.

Vår unika affärsmodell har funnits i 60 år, och innebär att företagets 1 300 aktieägare själva arbetar i verksamheterna som läkare, tandläkare, tandtekniker, tandhygienister, fysioterapeuter, dietister, psykologer, psykoanalytiker/terapeuter, sjuksköterskor, barnmorskor och logopeder. Det gör oss till Sveriges största företag inom privat tandvård och hälso- och sjukvård.

Praktikertjänst omsätter cirka 8,5 miljarder kronor och har drygt 6 700 medarbetare.

Tillbaka till Lediga tjänster

Övrig information

Anställningsform:
Allmän visstidsanställning
Varaktighet:
Enligt överenskommelse
Arbetstid per vecka:
40 timmar
Tillträdesdatum:
Enligt överenskommelse
Sista ansökningsdag:
2021-05-15

Information om tjänsten lämnas av

Jakob Nowakowski

Ansökan

Genom att söka tjänsten samtycker jag till att mina personuppgifter får behandlas i rekryteringssyfte

Hantering av personuppgifter

När du valt att söka en tjänst hos Praktikertjänst kommer vi som personuppgiftsansvarig att behandla dina personuppgifter på följande sätt: Genom att söka en ledig tjänst på Praktikertjänst behöver du lämna dina personuppgifter. Dessa används endast i rekryteringssyfte för den tjänst du söker. Praktikertjänstkoncernen som personuppgiftsansvarig ansvarar för att dina personuppgifter hanteras korrekt utifrån gällande Dataskyddslagstiftning. I de fall vi samarbetar med rekryterings- och bemanningsföretag så framgår det i annonsen och dina personuppgifter kommer i dessa fall även dem tillhanda. Utöver de personuppgifter du valt att lämna kan andra personuppgifter komma att efterfrågas under rekryteringsprocessen, exempelvis i form av referenser, intervjunoteringar eller betyg. Praktikertjänst sparar dina personuppgifter kopplat till rekryteringsprocessen upp till två år efter avslutad rekrytering. Du har rätt att när som helst ta reda på vilka uppgifter vi har om dig. Misstänker du att vi har felaktiga personuppgifter registrerade kan du när som helst kontakta ansvariga för rekryteringen och be om att uppgifterna korrigeras eller tas bort. Detta gör du enklast genom att maila direkt till ansvarig rekryterare. Anser du att Praktikertjänst hanterar dina personuppgifter på ett felaktigt sätt kan du lämna in ett klagomål hos Dataskyddsinspektionen.

Skickas till: vasastansvardcentral@ptj.se