en bild

Optiker/optikerassistent

Information om arbetsplatsen

Välkommen till vår nystartade ögonspecialistmottagning i hjärtat av Helsingborg.

Vi är en ögonspecialistmottagning som är välkomnande, handlingskraftig och pålitlig.
Vi har ett väl fungerande introduktionsprogram som gör att du får en trygg och säker introduktion/bredvidgång samt en grundlig introduktion i verksamheten.

Adress:
Nedre Långvinkelsgatan 21, Helsingborg

Arbetsuppgifter

Hos oss arbetar du dagligen tillsammans med ögonläkaren vid förundersökningar inför läkarbesök. Du kommer att lära dig att utföra olika mätningar och förbereda patienten inför läkarundersökning. Du kommer exempelvis att arbeta med tryckmätning med luftpump, mätning i autorefraktorn, ögonbottenfotografering, eventuellt synfältsundersökning. Vi använder toppmodern utrustning för undersökning och behandling.

Vi arbetar dagtid måndag till fredag och är lediga helger och röda dagar.

Kvalifikationer

Utbildad optiker/optikerassistent eller ögonsjuksköterska.
Du skall ha vana av att arbeta med dator, internet och ha lätt för att lära dig rutiner, boknings- och kassasystem.

Personliga egenskaper

Vi söker efter en positiv person som är strukturerad, flexibel och kan arbeta självständigt, men även som en del i ett team. Du är utåtriktad och har en god och professionell kontakt med patienter liksom kollegor. Du har ett öga för prioriteringar och förstår vikten av att vara tidseffektiv, men samtidigt vara noggrann. Det är meriterande om du som person är stabil, serviceinriktad och lojal.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Praktikertjänst AB

Från Karesuando i norr till Ystad i söder, och med verksamheter i fler än 200 kommuner, är Praktikertjänst hela Sveriges välfärd. En av fem vårdpatienter går till någon av våra mottagningar – och en av tre tandvårdspatienter väljer oss.

Vår affärsidé är att skapa förutsättningar för att vi som arbetar inom vården ska kunna göra ett så bra jobb som möjligt – och skapa högsta värde för patienten. Det är vi som utför vården som gemensamt äger Praktikertjänst.

Vår unika affärsmodell har funnits i 60 år, och innebär att företagets 1 300 aktieägare själva arbetar i verksamheterna som läkare, tandläkare, tandtekniker, tandhygienister, fysioterapeuter, dietister, psykologer, psykoanalytiker/terapeuter, sjuksköterskor, barnmorskor och logopeder. Det gör oss till Sveriges största företag inom privat tandvård och hälso- och sjukvård.

Praktikertjänst omsätter cirka 8,5 miljarder kronor och har drygt 6 700 medarbetare.

Tillbaka till Lediga tjänster

Övrig information

Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Tillsvidare tjänst, 80-100%.
Vi är anslutna till Vårdföretagarna och du får en privat sjukvårdsförsäkring och friskvårdsbidrag.
Vi har en attraktiv pensionsförsäkring.

Anställningsform:
Tillsvidare med provanställning
Arbetstid per vecka:
40 timmar
Tillträdesdatum:
Enligt överenskommelse
Sista ansökningsdag:
2021-05-31

Information om tjänsten lämnas av

Julietta Cristina Sava

Ansökan

Genom att söka tjänsten samtycker jag till att mina personuppgifter får behandlas i rekryteringssyfte

Hantering av personuppgifter

När du valt att söka en tjänst hos Praktikertjänst kommer vi som personuppgiftsansvarig att behandla dina personuppgifter på följande sätt: Genom att söka en ledig tjänst på Praktikertjänst behöver du lämna dina personuppgifter. Dessa används endast i rekryteringssyfte för den tjänst du söker. Praktikertjänstkoncernen som personuppgiftsansvarig ansvarar för att dina personuppgifter hanteras korrekt utifrån gällande Dataskyddslagstiftning. I de fall vi samarbetar med rekryterings- och bemanningsföretag så framgår det i annonsen och dina personuppgifter kommer i dessa fall även dem tillhanda. Utöver de personuppgifter du valt att lämna kan andra personuppgifter komma att efterfrågas under rekryteringsprocessen, exempelvis i form av referenser, intervjunoteringar eller betyg. Praktikertjänst sparar dina personuppgifter kopplat till rekryteringsprocessen upp till två år efter avslutad rekrytering. Du har rätt att när som helst ta reda på vilka uppgifter vi har om dig. Misstänker du att vi har felaktiga personuppgifter registrerade kan du när som helst kontakta ansvariga för rekryteringen och be om att uppgifterna korrigeras eller tas bort. Detta gör du enklast genom att maila direkt till ansvarig rekryterare. Anser du att Praktikertjänst hanterar dina personuppgifter på ett felaktigt sätt kan du lämna in ett klagomål hos Dataskyddsinspektionen.

Skickas till: cristina.sava@ptj.se