en bild

Ögonläkare sökes till Norrköping

Information om arbetsplatsen

Från och med 2021 inför Region Östergötland vårdval inom öppen specialiserad ögonsjukvård. Utöver specialiserad ögonsjukvård finns även möjlighet till tilläggsuppdrag som bl.a. omfattar kataraktoperationer. Läs mer här: https://vardgivarwebb.regionostergotland.se/Startsida/For-privata-vardgivare/Vardval/Vardval-ogon/

Hos oss blir du ansvarig för en verksamhet, men också delägare och anställd i bolaget. Det ger dig stor frihet att själv fatta beslut om verksamheten, samtidigt som du har den trygghet det innebär att vara anställd i Sveriges största vårdkoncern.

Då denna mottagning inte finns idag skapar vi tillsammans en affärsplan och planerar hela processen och uppstarten tillsammans.
Kontakta mig så berättar jag mer om hur det fungerar!

Som anställd delägare och verksamhetsansvarig i Praktikertjänst erbjuder vi:

• Möjlighet att starta upp en ny mottagning utan privatekonomisk risk
• Omfattande kursutbud för vidare professionell utbildning och utveckling
• Lön, pension och försäkringar från första dagen
• En av marknadens mest kompletta pensions-och försäkringspaket
• 35 dagars semester
• Ledarskapsutbildningar och löpande chefsstöd
• Möjlighet att själv bestämma hur du vill jobba och du rekryterar själv dina egna medarbetare
• Ett stort kollegialt nätverk på ca 1 300 verksamhetsansvariga
delägare i Praktikertjänst
• Och mycket mer!

Se gärna vår infofilm om vad det innebär att bli en del av Praktikertjänst: https://www.youtube.com/watch?v=siK4Orlgbe4

Adress:
Norrköping, Norrköping

Arbetsuppgifter

Öppen specialiserad ögonsjukvård samt möjlighet till kataraktoperationer.
Utöver ditt medicinska uppdrag är du verksamhetsansvarig och tillsammans med övriga delägare på mottagningen delar ni upp olika ansvarsområden mellan er.

Kvalifikationer

Specialistläkare i ögonsjukdomar, minst 3 års erfarenhet av kliniskt arbete som specialist.

Personliga egenskaper

Du har ett personligt och entreprenöriellt driv med ett intresse för vårdvalets spelregler. Du är noggrann, empatisk och kvalitetsinriktad och strävar alltid efter att ge bästa möjliga vård i samtliga patientkontakter. Vidare bryr du dig genuint om både dina kollegor och patienter och sprider en positiv stämning omkring dig.

Praktikertjänst AB

Från Karesuando i norr till Ystad i söder, och med verksamheter i fler än 200 kommuner, är Praktikertjänst hela Sveriges välfärd. En av fem vårdpatienter går till någon av våra mottagningar – och en av tre tandvårdspatienter väljer oss.

Vår affärsidé är att skapa förutsättningar för att vi som arbetar inom vården ska kunna göra ett så bra jobb som möjligt – och skapa högsta värde för patienten. Det är vi som utför vården som gemensamt äger Praktikertjänst.

Vår unika affärsmodell har funnits i 60 år, och innebär att företagets 1 300 aktieägare själva arbetar i verksamheterna som läkare, tandläkare, tandtekniker, tandhygienister, fysioterapeuter, dietister, psykologer, psykoanalytiker/terapeuter, sjuksköterskor, barnmorskor och logopeder. Det gör oss till Sveriges största företag inom privat tandvård och hälso- och sjukvård.

Praktikertjänst omsätter cirka 8,5 miljarder kronor och har drygt 6 700 medarbetare.

Tillbaka till Lediga tjänster

Övrig information

Låter detta intressant? Mer information lämnas av rekryterare Kalle Sandberg på 070-789 39 71 eller kalle.sandberg@ptj.se.

Anställningsform:
Tillsvidareanställning
Arbetstid per vecka:
40 timmar
Tillträdesdatum:
Enligt överenskommelse
Sista ansökningsdag:
2021-10-31

Information om tjänsten lämnas av

Kalle Sandberg

Besök arbetsplatsens webbplats

Ansökan

Genom att söka tjänsten samtycker jag till att mina personuppgifter får behandlas i rekryteringssyfte

Hantering av personuppgifter

När du valt att söka en tjänst hos Praktikertjänst kommer vi som personuppgiftsansvarig att behandla dina personuppgifter på följande sätt: Genom att söka en ledig tjänst på Praktikertjänst behöver du lämna dina personuppgifter. Dessa används endast i rekryteringssyfte för den tjänst du söker. Praktikertjänstkoncernen som personuppgiftsansvarig ansvarar för att dina personuppgifter hanteras korrekt utifrån gällande Dataskyddslagstiftning. I de fall vi samarbetar med rekryterings- och bemanningsföretag så framgår det i annonsen och dina personuppgifter kommer i dessa fall även dem tillhanda. Utöver de personuppgifter du valt att lämna kan andra personuppgifter komma att efterfrågas under rekryteringsprocessen, exempelvis i form av referenser, intervjunoteringar eller betyg. Praktikertjänst sparar dina personuppgifter kopplat till rekryteringsprocessen upp till två år efter avslutad rekrytering. Du har rätt att när som helst ta reda på vilka uppgifter vi har om dig. Misstänker du att vi har felaktiga personuppgifter registrerade kan du när som helst kontakta ansvariga för rekryteringen och be om att uppgifterna korrigeras eller tas bort. Detta gör du enklast genom att maila direkt till ansvarig rekryterare. Anser du att Praktikertjänst hanterar dina personuppgifter på ett felaktigt sätt kan du lämna in ett klagomål hos Dataskyddsinspektionen.

Skickas till: kalle.sandberg@ptj.se