en bild

BVC-sköterska sökes

Information om arbetsplatsen

Laurentiuskliniken ligger centralt belägen i Falkenberg. Vårdcentralen har ca 7300 listade patienter och 25 medarbetare. Vårdcentralen drivs i privat regi och är en del av Praktiktertjänst AB.
Nu söker vi nya medarbetare som vill vara en del av vårt team och driva vården framåt.
Vi erbjuder dig en attraktiv arbetsplats med eget ansvar, möjlighet till utveckling och trivsam arbetsmiljö tillsammans med trevliga kollegor.

Se arbetsplatsen på en karta (öppnas i nytt fönster)

Adress:
Holgersgatan 25 B, Falkenberg

Arbetsuppgifter

Vi arbetar enligt barnhälsovårdens basprogram med varierande och stimulerande arbetsuppgifter. Arbetet sker på olika sätt med till exempel mottagningsbesök, telefonrådgivning, föräldragrupper, möjlighet till digital kontakt och läkarmottagningar. Du samverkar med andra professioner på vårdcentralen och inom barnhälsovården för att ge bästa möjliga förutsättningar för barnets utveckling. I dagsläget är ca 460 barn inskrivna på BVC. Teamet består av 2 bvc-sköterskor på ca 70%, läkare och psykolog.
Önskar du arbeta mer än 70% kan delar av tjänsten förläggas till andra arbetsuppgifter för distriktsköterska/sjuksköterska på vårdcentral.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska med vidareutbildning inom barn och ungdom alternativt distriktssköterska. Erfarenhet av arbete inom BVC är meritierade.

Personliga egenskaper

Vi söker dig som är positiv, trygg och ansvarstagande i din yrkesroll. Du arbetar både självständigt och i samarbete med kollegor och andra yrkesgrupper. Du trivs med att ha personlig kontakt med barnen och deras familjer. Vi värdesätter flexibilitet och gott bemötande. Vi lägger stor vikt på personlig lämplighet

Praktikertjänst AB

Från Karesuando i norr till Ystad i söder, och med verksamheter i fler än 200 kommuner, är Praktikertjänst hela Sveriges välfärd. En av fem vårdpatienter går till någon av våra mottagningar – och en av tre tandvårdspatienter väljer oss.

Vår affärsidé är att skapa förutsättningar för att vi som arbetar inom vården ska kunna göra ett så bra jobb som möjligt – och skapa högsta värde för patienten. Det är vi som utför vården som gemensamt äger Praktikertjänst.

Vår unika affärsmodell har funnits i 60 år, och innebär att företagets 1 300 aktieägare själva arbetar i verksamheterna som läkare, tandläkare, tandtekniker, tandhygienister, fysioterapeuter, dietister, psykologer, psykoanalytiker/terapeuter, sjuksköterskor, barnmorskor och logopeder. Det gör oss till Sveriges största företag inom privat tandvård och hälso- och sjukvård.

Praktikertjänst omsätter cirka 8,5 miljarder kronor och har drygt 6 700 medarbetare.

Tillbaka till Lediga tjänster

Övrig information

Vi är flexibla och är intresserad av dig som vill arbeta deltid/heltid, 28-40h/v.

Anställningsform:
Tillsvidare med provanställning
Arbetstid per vecka:
40 timmar
Tillträdesdatum:
Enligt överenskommelse
Sista ansökningsdag:
2021-05-11

Information om tjänsten lämnas av

Maria Ek
Monica Jonasson

Besök arbetsplatsens webbplats

Ansökan

Genom att söka tjänsten samtycker jag till att mina personuppgifter får behandlas i rekryteringssyfte

Hantering av personuppgifter

När du valt att söka en tjänst hos Praktikertjänst kommer vi som personuppgiftsansvarig att behandla dina personuppgifter på följande sätt: Genom att söka en ledig tjänst på Praktikertjänst behöver du lämna dina personuppgifter. Dessa används endast i rekryteringssyfte för den tjänst du söker. Praktikertjänstkoncernen som personuppgiftsansvarig ansvarar för att dina personuppgifter hanteras korrekt utifrån gällande Dataskyddslagstiftning. I de fall vi samarbetar med rekryterings- och bemanningsföretag så framgår det i annonsen och dina personuppgifter kommer i dessa fall även dem tillhanda. Utöver de personuppgifter du valt att lämna kan andra personuppgifter komma att efterfrågas under rekryteringsprocessen, exempelvis i form av referenser, intervjunoteringar eller betyg. Praktikertjänst sparar dina personuppgifter kopplat till rekryteringsprocessen upp till två år efter avslutad rekrytering. Du har rätt att när som helst ta reda på vilka uppgifter vi har om dig. Misstänker du att vi har felaktiga personuppgifter registrerade kan du när som helst kontakta ansvariga för rekryteringen och be om att uppgifterna korrigeras eller tas bort. Detta gör du enklast genom att maila direkt till ansvarig rekryterare. Anser du att Praktikertjänst hanterar dina personuppgifter på ett felaktigt sätt kan du lämna in ett klagomål hos Dataskyddsinspektionen.

Skickas till: maria.ek@ptj.se