en bild

SSK sökes! Möjlighet till timanställning.

Information om arbetsplatsen

Vasastans Vårdcentral (Praktikertjänst) är en vårdcentral belägen i hjärtat av Vasastan. Mottagningen öppnade portarna 15 juni i år och är så fräsch en vårdcentral kan bli med moderna lösningar. Vi har ett dynamiskt team av läkare, sjuksköterskor, psykoterapeuter och undersköterskor som arbetar progressivt för att erbjuda bästa service.

Se arbetsplatsen på en karta (öppnas i nytt fönster)

Adress:
Kungstensgatan 57, Stockholm

Arbetsuppgifter

Som sjuksköterska bedriver du sedvanliga arbetsuppgifter inklusive hemsjukvård.
Vi har även en ackrediterad äldrevårdsmottagning där vi bland annat erbjuder stöd, råd och hjälp, läkemedelsgenomgångar, hälsosamtal samt samordning av vård. För tjänsten krävs ett stort intresse för att jobba med och fortsätta utveckla vår verksamhet samt det goda omhändertagandet av patienterna.
I rollen som sjuksköterska kommer du att arbeta i ett team av läkare, sjuksköterskor samt psykoterapeut med både nybesök och uppföljningar.

Kvalifikationer

Vi ser gärna att du har erfarenhet av att jobba inom primärvården. Har du dessutom goda kunskaper i engelska är detta en fördel. Du har datorvana samt intresse för IT. Har du arbetat i journalsystemet Take Care anses detta vara meriterande.

Personliga egenskaper

Som person är du ansvarsfull och har en positiv inställning till ditt arbete. Du är van vid att ge mycket god service, har ett gott bemötande mot våra patienter och det är en självklarhet för dig att samarbeta samt stärka teamkänslan på vårdcentralen. Ytterligare är det viktigt att du har en helhetssyn på både arbete och patient och att du har lätt för att anpassa dig till olika omständigheter som kan uppstå i verksamheten. Vi fäster stor vikt vid personlig lämplighet.

Praktikertjänst AB

Från Karesuando i norr till Ystad i söder, och med verksamheter i fler än 200 kommuner, är Praktikertjänst hela Sveriges välfärd. En av fem vårdpatienter går till någon av våra mottagningar – och en av tre tandvårdspatienter väljer oss.

Vår affärsidé är att skapa förutsättningar för att vi som arbetar inom vården ska kunna göra ett så bra jobb som möjligt – och skapa högsta värde för patienten. Det är vi som utför vården som gemensamt äger Praktikertjänst.

Vår unika affärsmodell har funnits i 60 år, och innebär att företagets 1 300 aktieägare själva arbetar i verksamheterna som läkare, tandläkare, tandtekniker, tandhygienister, fysioterapeuter, dietister, psykologer, psykoanalytiker/terapeuter, sjuksköterskor, barnmorskor och logopeder. Det gör oss till Sveriges största företag inom privat tandvård och hälso- och sjukvård.

Praktikertjänst omsätter cirka 8,5 miljarder kronor och har drygt 6 700 medarbetare.

Tillbaka till Lediga tjänster

Övrig information

Anställningsform:
Vikariat
Varaktighet:
Möjlighet till förlängning
Arbetstid per vecka:
30 timmar
Tillträdesdatum:
Enligt överenskommelse
Sista ansökningsdag:
2021-05-17

Information om tjänsten lämnas av

Iliya Ferdossian

Ansökan

Genom att söka tjänsten samtycker jag till att mina personuppgifter får behandlas i rekryteringssyfte

Hantering av personuppgifter

När du valt att söka en tjänst hos Praktikertjänst kommer vi som personuppgiftsansvarig att behandla dina personuppgifter på följande sätt: Genom att söka en ledig tjänst på Praktikertjänst behöver du lämna dina personuppgifter. Dessa används endast i rekryteringssyfte för den tjänst du söker. Praktikertjänstkoncernen som personuppgiftsansvarig ansvarar för att dina personuppgifter hanteras korrekt utifrån gällande Dataskyddslagstiftning. I de fall vi samarbetar med rekryterings- och bemanningsföretag så framgår det i annonsen och dina personuppgifter kommer i dessa fall även dem tillhanda. Utöver de personuppgifter du valt att lämna kan andra personuppgifter komma att efterfrågas under rekryteringsprocessen, exempelvis i form av referenser, intervjunoteringar eller betyg. Praktikertjänst sparar dina personuppgifter kopplat till rekryteringsprocessen upp till två år efter avslutad rekrytering. Du har rätt att när som helst ta reda på vilka uppgifter vi har om dig. Misstänker du att vi har felaktiga personuppgifter registrerade kan du när som helst kontakta ansvariga för rekryteringen och be om att uppgifterna korrigeras eller tas bort. Detta gör du enklast genom att maila direkt till ansvarig rekryterare. Anser du att Praktikertjänst hanterar dina personuppgifter på ett felaktigt sätt kan du lämna in ett klagomål hos Dataskyddsinspektionen.

Skickas till: iliya.ferdossian@ptj.se