en bild

ST - LÄKARE sökes till SVEA VÅRDCENTRAL

Information om arbetsplatsen

SVEA Vårdcentral är en medelstor vårdcentral med en fast bemanning, här jobbar drygt 25 personer. Vårdcentralen ligger i Säffles yngsta stad vid vackra Vänern. Vi som arbetar här är ett sammansvetsat gäng som prioriterar det goda arbetsklimatet. Kvalitet i vården är viktig för oss; Svea Vårdcentral är kvalitets-diplomerat sedan 2013.
Vi arbetar digitalt när det passar och fysiskt när det behövs.

Se arbetsplatsen på en karta (öppnas i nytt fönster)

Adress:
Sundsgatan 1B, Säffle

Arbetsuppgifter

Dina arbetsuppgifter som ST-läkare består i sedvanliga läkararbetsuppgifter. Som ST-läkare får du handledning av en erfaren fastanställd distriktsläkare och utbildningstid ingår i tjänsten. Tjänsten är på heltid. Möjlighet till jourtjänstgöring finns.

Kvalifikationer

- Legitimerad läkare som önskar att bli specialist i allmänmedicin
- Mycket goda kunskaper i svenska tal och skrift.
- Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.
- Datorvana och intresse för att utveckla digifysiskt arbetssätt.

Personliga egenskaper

Du bör ha en önskan om att arbeta i team såväl som självständigt, vara flexibel och positiv till utvecklings- och förbättringsarbete. Du tycker om att ta ansvar. Du tycker om att lära dig. Vårt mål är att patienterna ska känna sig väl bemötta med respekt, delaktiga, välinformerade och trygga och att du kan bidra till vår redan positiva arbetsmiljö.

Praktikertjänst AB

Från Karesuando i norr till Ystad i söder, och med verksamheter i fler än 200 kommuner, är Praktikertjänst hela Sveriges välfärd. En av fem vårdpatienter går till någon av våra mottagningar – och en av tre tandvårdspatienter väljer oss.

Vår affärsidé är att skapa förutsättningar för att vi som arbetar inom vården ska kunna göra ett så bra jobb som möjligt – och skapa högsta värde för patienten. Det är vi som utför vården som gemensamt äger Praktikertjänst.

Vår unika affärsmodell har funnits i 60 år, och innebär att företagets 1 300 aktieägare själva arbetar i verksamheterna som läkare, tandläkare, tandtekniker, tandhygienister, fysioterapeuter, dietister, psykologer, psykoanalytiker/terapeuter, sjuksköterskor, barnmorskor och logopeder. Det gör oss till Sveriges största företag inom privat tandvård och hälso- och sjukvård.

Praktikertjänst omsätter cirka 8,5 miljarder kronor och har drygt 6 700 medarbetare.

Tillbaka till Lediga tjänster

Övrig information

Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före ansökningstidens utgång. Tjänsten är på heltid. Annan tjänstgöringsgrad kan diskuteras.

Anställningsform:
Tillsvidare med provanställning
Arbetstid per vecka:
40 timmar
Tillträdesdatum:
Enligt överenskommelse
Sista ansökningsdag:
2021-05-31

Information om tjänsten lämnas av

Marjola Kock

Besök arbetsplatsens webbplats

Ansökan

Genom att söka tjänsten samtycker jag till att mina personuppgifter får behandlas i rekryteringssyfte

Hantering av personuppgifter

När du valt att söka en tjänst hos Praktikertjänst kommer vi som personuppgiftsansvarig att behandla dina personuppgifter på följande sätt: Genom att söka en ledig tjänst på Praktikertjänst behöver du lämna dina personuppgifter. Dessa används endast i rekryteringssyfte för den tjänst du söker. Praktikertjänstkoncernen som personuppgiftsansvarig ansvarar för att dina personuppgifter hanteras korrekt utifrån gällande Dataskyddslagstiftning. I de fall vi samarbetar med rekryterings- och bemanningsföretag så framgår det i annonsen och dina personuppgifter kommer i dessa fall även dem tillhanda. Utöver de personuppgifter du valt att lämna kan andra personuppgifter komma att efterfrågas under rekryteringsprocessen, exempelvis i form av referenser, intervjunoteringar eller betyg. Praktikertjänst sparar dina personuppgifter kopplat till rekryteringsprocessen upp till två år efter avslutad rekrytering. Du har rätt att när som helst ta reda på vilka uppgifter vi har om dig. Misstänker du att vi har felaktiga personuppgifter registrerade kan du när som helst kontakta ansvariga för rekryteringen och be om att uppgifterna korrigeras eller tas bort. Detta gör du enklast genom att maila direkt till ansvarig rekryterare. Anser du att Praktikertjänst hanterar dina personuppgifter på ett felaktigt sätt kan du lämna in ett klagomål hos Dataskyddsinspektionen.

Skickas till: infosveavc@ptj.se