en bild

Psykolog till primärvården

Information om arbetsplatsen

Brahehälsan Löberöd ligger 20 minuter med bil från Lund. Vårdcentralen är välbemannad inom många yrkesgrupper. Din närmaste kollega är också psykolog. Varje yrkesgrupps kompetens uppskattas och tas tillvara på och därför är psykolog i möjligaste mån primärinstans för bedömning vid psykisk ohälsa. För att upprätthålla god kompetens hos medarbetarna satsar vi på relevant vidreutbilning och regelbunden handledning.

Adress:
Storgatan 27, Löberöd

Arbetsuppgifter

Som psykolog hos oss kommer du att arbeta med behandlingskontakter och bedömningar av varierande längd och allvarlighetsgrad. Patienterna har olika tillstånd som hör till primärvårdens uppdrag tex ångest, depressioner, stress och psykosomatiska besvär.

Kvalifikationer

Legitimerad psykolog eller för dig som är i slutet av din PTP. Erfarenhet av klinikst psykologiskt behandlingsarbete är meriterande, framförallt tidigare arbete inom primärvården.

Personliga egenskaper

Du vill bedriva självständigt arbete som psykolog som primärinstans vid psykisk ohälsa. Vi förväntar oss att du tar en aktiv del i at optimera omhändertagandet och tillgängligheten för våra patienter med psykisk ohälsa.

Praktikertjänst AB

Från Karesuando i norr till Ystad i söder, och med verksamheter i fler än 200 kommuner, är Praktikertjänst hela Sveriges välfärd. En av fem vårdpatienter går till någon av våra mottagningar – och en av tre tandvårdspatienter väljer oss.

Vår affärsidé är att skapa förutsättningar för att vi som arbetar inom vården ska kunna göra ett så bra jobb som möjligt – och skapa högsta värde för patienten. Det är vi som utför vården som gemensamt äger Praktikertjänst.

Vår unika affärsmodell har funnits i 60 år, och innebär att företagets 1 300 aktieägare själva arbetar i verksamheterna som läkare, tandläkare, tandtekniker, tandhygienister, fysioterapeuter, dietister, psykologer, psykoanalytiker/terapeuter, sjuksköterskor, barnmorskor och logopeder. Det gör oss till Sveriges största företag inom privat tandvård och hälso- och sjukvård.

Praktikertjänst omsätter cirka 8,5 miljarder kronor och har drygt 6 700 medarbetare.

Tillbaka till Lediga tjänster

Övrig information

Anställningsform:
Tillsvidare med provanställning
Arbetstid per vecka:
40 timmar
Tillträdesdatum:
Enligt överenskommelse
Sista ansökningsdag:
2022-08-21

Information om tjänsten lämnas av

Anna Miörner

Besök arbetsplatsens webbplats

Ansökan

Genom att söka tjänsten samtycker jag till att mina personuppgifter får behandlas i rekryteringssyfte

Hantering av personuppgifter

När du valt att söka en tjänst hos Praktikertjänst kommer vi som personuppgiftsansvarig att behandla dina personuppgifter på följande sätt: Genom att söka en ledig tjänst på Praktikertjänst behöver du lämna dina personuppgifter. Dessa används endast i rekryteringssyfte för den tjänst du söker. Praktikertjänstkoncernen som personuppgiftsansvarig ansvarar för att dina personuppgifter hanteras korrekt utifrån gällande Dataskyddslagstiftning. I de fall vi samarbetar med rekryterings- och bemanningsföretag så framgår det i annonsen och dina personuppgifter kommer i dessa fall även dem tillhanda. Utöver de personuppgifter du valt att lämna kan andra personuppgifter komma att efterfrågas under rekryteringsprocessen, exempelvis i form av referenser, intervjunoteringar eller betyg. Praktikertjänst sparar dina personuppgifter kopplat till rekryteringsprocessen upp till två år efter avslutad rekrytering. Du har rätt att när som helst ta reda på vilka uppgifter vi har om dig. Misstänker du att vi har felaktiga personuppgifter registrerade kan du när som helst kontakta ansvariga för rekryteringen och be om att uppgifterna korrigeras eller tas bort. Detta gör du enklast genom att maila direkt till ansvarig rekryterare. Anser du att Praktikertjänst hanterar dina personuppgifter på ett felaktigt sätt kan du lämna in ett klagomål hos Dataskyddsinspektionen.

Skickas till: anna.miorner@ptj.se