en bild

BVC Sjuksköterska

Information om arbetsplatsen

Sundets läkargrupp beläget mitt i Bjärreds centrum. Vi är en stor vårdcentral med ca 12500 listade. Här finns alla professioner som ingår i Vårdval Primärvård, Region Skåne, totalt är vi ca 50 anställda.

Vår BVC ligger i en separat lokal och vi har idag ca 630 barn inskrivna.

Många föräldrar väljer vår BVC för sina barn. Vi vill ge våra barn och deras familjer stöd och vård av hög kvalité. Sundets läkargrupp drivs i privat regi via Praktikertjänst. På BVC arbetar idag en mycket kompetent och drivande BVC sjuksköterska som nu söker en härlig kollega. På vårdcentralen jobbar vi gemensamt med utveckling av vår verksamhet. Vi erbjuder dig en attraktiv arbetsplats med eget ansvar, möjlighet till utveckling och trivsam arbetsmiljö tillsammans med trevliga kollegor.

Adress:
Vikingavägen 1, Bjärred

Arbetsuppgifter

Ditt arbete följer barnhälsovårdens basprogram och vill

• Främja barns hälsa och utveckling.
• Förebygga ohälsa hos barn.
• Tidigt identifiera och initiera åtgärder vid problem i barns hälsa, utveckling och uppväxtmiljö.

Arbetet sker på många olika sätt med till exempel mottagningsbesök, telefonrådgivning, föräldragrupper, möjlighet till digital kontakt och läkarmottagningar. Du samverkar med andra professioner på vårdcentralen och inom barnhälsovården för att ge bästa möjliga förutsättningar för barnets utveckling.

Kvalifikationer

Specialistsjuksköterskeexamen inriktning distriktssköterska eller med inriktning hälso- och sjukvård för barn och ungdom. Arbete med digitala verktyg är meriterande.

Personliga egenskaper

Vi söker dig som är positiv, trygg och ansvarstagande i din yrkesroll. Flexibel till arbetsuppgifter som är omväxlande och varierande. Du jobbar både självständigt och i samarbete med kollegor och andra yrkesgrupper. Du tycker om att ha personlig kontakt med barnen och deras familjer. Vi lägger stor vikt på personlig lämplighet

Praktikertjänst AB

Från Karesuando i norr till Ystad i söder, och med verksamheter i fler än 200 kommuner, är Praktikertjänst hela Sveriges välfärd. En av fem vårdpatienter går till någon av våra mottagningar – och en av tre tandvårdspatienter väljer oss.

Vår affärsidé är att skapa förutsättningar för att vi som arbetar inom vården ska kunna göra ett så bra jobb som möjligt – och skapa högsta värde för patienten. Det är vi som utför vården som gemensamt äger Praktikertjänst.

Vår unika affärsmodell har funnits i 60 år, och innebär att företagets 1 300 aktieägare själva arbetar i verksamheterna som läkare, tandläkare, tandtekniker, tandhygienister, fysioterapeuter, dietister, psykologer, psykoanalytiker/terapeuter, sjuksköterskor, barnmorskor och logopeder. Det gör oss till Sveriges största företag inom privat tandvård och hälso- och sjukvård.

Praktikertjänst omsätter cirka 8,5 miljarder kronor och har drygt 6 700 medarbetare.

Tillbaka till Lediga tjänster

Övrig information

Intervjuer sker löpande och tjänsten kan tillsättas innan ansökningstiden gått ut.
Arbetstiden kan diskuteras.

Anställningsform:
Tillsvidare med provanställning
Arbetstid per vecka:
40 timmar
Tillträdesdatum:
Enligt överenskommelse
Sista ansökningsdag:
2021-05-31

Information om tjänsten lämnas av

Åsa Lihammar

Besök arbetsplatsens webbplats

Ansökan

Genom att söka tjänsten samtycker jag till att mina personuppgifter får behandlas i rekryteringssyfte

Hantering av personuppgifter

När du valt att söka en tjänst hos Praktikertjänst kommer vi som personuppgiftsansvarig att behandla dina personuppgifter på följande sätt: Genom att söka en ledig tjänst på Praktikertjänst behöver du lämna dina personuppgifter. Dessa används endast i rekryteringssyfte för den tjänst du söker. Praktikertjänstkoncernen som personuppgiftsansvarig ansvarar för att dina personuppgifter hanteras korrekt utifrån gällande Dataskyddslagstiftning. I de fall vi samarbetar med rekryterings- och bemanningsföretag så framgår det i annonsen och dina personuppgifter kommer i dessa fall även dem tillhanda. Utöver de personuppgifter du valt att lämna kan andra personuppgifter komma att efterfrågas under rekryteringsprocessen, exempelvis i form av referenser, intervjunoteringar eller betyg. Praktikertjänst sparar dina personuppgifter kopplat till rekryteringsprocessen upp till två år efter avslutad rekrytering. Du har rätt att när som helst ta reda på vilka uppgifter vi har om dig. Misstänker du att vi har felaktiga personuppgifter registrerade kan du när som helst kontakta ansvariga för rekryteringen och be om att uppgifterna korrigeras eller tas bort. Detta gör du enklast genom att maila direkt till ansvarig rekryterare. Anser du att Praktikertjänst hanterar dina personuppgifter på ett felaktigt sätt kan du lämna in ett klagomål hos Dataskyddsinspektionen.

Skickas till: asa.lihammar@ptj.se