en bild

Vi på Alepraktiken söker en ny sekreterarkollega!

Information om arbetsplatsen

Alepraktiken är en välbemannad vårdcentral med visionen att alltid ha en hållbar arbetsmiljö & hög vårdkvalitet med patienten i fokus. Vi har ca 8900 listade. Det är viktigt för oss att alla som arbetar hos oss är delaktiga på arbetsplatsen och att vi trivs tillsammans.

Adress:
Klockarevägen 14, Nödinge

Arbetsuppgifter

Arbetsgruppen består av fyra sekreterare, en receptionist samt en chefsassistent. Som en del av vårt administrativa team jobbar du med sedvanliga sekreteraruppgifter så som journaldokumentation, receptionsarbete, posthantering, scanning osv. Andra uppgifter som ingår i tjänsten är att bistå läkare och andra medarbetare med övriga administrativa göromål samt ett visst IT-ansvar. Vi arbetar idag i journalsystemet J4.

Kvalifikationer

Tidigare erfarenhet från arbete i primärvård är meriterande. Stor vikt kommer att läggas på personlig lämplighet.

Personliga egenskaper

Vi söker dig som gillar ett flexibelt arbete, är ansvarstagande och har god samarbetsförmåga.

Praktikertjänst AB

Från Karesuando i norr till Ystad i söder, och med verksamheter i fler än 200 kommuner, är Praktikertjänst hela Sveriges välfärd. En av fem vårdpatienter går till någon av våra mottagningar – och en av tre tandvårdspatienter väljer oss.

Vår affärsidé är att skapa förutsättningar för att vi som arbetar inom vården ska kunna göra ett så bra jobb som möjligt – och skapa högsta värde för patienten. Det är vi som utför vården som gemensamt äger Praktikertjänst.

Vår unika affärsmodell har funnits i 60 år, och innebär att företagets 1 300 aktieägare själva arbetar i verksamheterna som läkare, tandläkare, tandtekniker, tandhygienister, fysioterapeuter, dietister, psykologer, psykoanalytiker/terapeuter, sjuksköterskor, barnmorskor och logopeder. Det gör oss till Sveriges största företag inom privat tandvård och hälso- och sjukvård.

Praktikertjänst omsätter cirka 8,5 miljarder kronor och har drygt 6 700 medarbetare.

Tillbaka till Lediga tjänster

Övrig information

Visstidsanställning, med möjlighet till förlängning.
Tjänsten avser heltid men kan diskuteras.
Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen.

Anställningsform:
Allmän visstidsanställning
Varaktighet:
T o m 2022-01-31, med möjlighet till förlängning.
Arbetstid per vecka:
40 timmar
Tillträdesdatum:
2021-06-01
Sista ansökningsdag:
2021-04-16

Information om tjänsten lämnas av

Sarah Nyström

Besök arbetsplatsens webbplats

Ansökan

Genom att söka tjänsten samtycker jag till att mina personuppgifter får behandlas i rekryteringssyfte

Hantering av personuppgifter

När du valt att söka en tjänst hos Praktikertjänst kommer vi som personuppgiftsansvarig att behandla dina personuppgifter på följande sätt: Genom att söka en ledig tjänst på Praktikertjänst behöver du lämna dina personuppgifter. Dessa används endast i rekryteringssyfte för den tjänst du söker. Praktikertjänstkoncernen som personuppgiftsansvarig ansvarar för att dina personuppgifter hanteras korrekt utifrån gällande Dataskyddslagstiftning. I de fall vi samarbetar med rekryterings- och bemanningsföretag så framgår det i annonsen och dina personuppgifter kommer i dessa fall även dem tillhanda. Utöver de personuppgifter du valt att lämna kan andra personuppgifter komma att efterfrågas under rekryteringsprocessen, exempelvis i form av referenser, intervjunoteringar eller betyg. Praktikertjänst sparar dina personuppgifter kopplat till rekryteringsprocessen upp till två år efter avslutad rekrytering. Du har rätt att när som helst ta reda på vilka uppgifter vi har om dig. Misstänker du att vi har felaktiga personuppgifter registrerade kan du när som helst kontakta ansvariga för rekryteringen och be om att uppgifterna korrigeras eller tas bort. Detta gör du enklast genom att maila direkt till ansvarig rekryterare. Anser du att Praktikertjänst hanterar dina personuppgifter på ett felaktigt sätt kan du lämna in ett klagomål hos Dataskyddsinspektionen.

Skickas till: sarah.nilsen@ptjs.se