en bild

Leg Dietist sökes till Primärvårdsrehab

Information om arbetsplatsen

På Väsby Rehab arbetar fysioterapeuter, arbetsterapeuter, dietist, kiropraktor, samt receptionist. Vi är totalt 15 medarbetare i stora lokaler med gym och bassäng centralt beläget i Upplands Väsby.

Se arbetsplatsen på en karta (öppnas i nytt fönster)

Adress:
Dragonvägen 96A, Upplands Väsby

Arbetsuppgifter

Som Dietist på Väsby Rehab har du ett varierande och spännande arbete där du träffar patienter med olika behov och diagnoser i alla åldrar. I arbetet ingår undervisning, kvalificerad rådgivning till patienter/föräldrar både enskilt och i grupp. Du ansvarar för kost och nutritionsfrågor och i arbetet ingår att göra bedömningar, att ordinera och att ge lämpliga råd. Hembesök ingår i dina arbetsuppgifter.

Kvalifikationer

*Legitimerad Dietist
* Gärna klinisk erfarenhet från Primärvård eller barnklinik
* B-körkort, manuellt växlad
* Goda kunskaper i svenska språket.

Personliga egenskaper

Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. För att passa in i rollen som Dietist hos oss är det viktigt att du är flexibel till ditt arbetssätt och har en förmåga att arbeta självständigt såväl som i grupp. Om du är nyutbildad hjälper vi dig att komma in i din roll.

Praktikertjänst AB

Från Karesuando i norr till Ystad i söder, och med verksamheter i fler än 200 kommuner, är Praktikertjänst hela Sveriges välfärd. En av fem vårdpatienter går till någon av våra mottagningar – och en av tre tandvårdspatienter väljer oss.

Vår affärsidé är att skapa förutsättningar för att vi som arbetar inom vården ska kunna göra ett så bra jobb som möjligt – och skapa högsta värde för patienten. Det är vi som utför vården som gemensamt äger Praktikertjänst.

Vår unika affärsmodell har funnits i 60 år, och innebär att företagets 1 300 aktieägare själva arbetar i verksamheterna som läkare, tandläkare, tandtekniker, tandhygienister, fysioterapeuter, dietister, psykologer, psykoanalytiker/terapeuter, sjuksköterskor, barnmorskor och logopeder. Det gör oss till Sveriges största företag inom privat tandvård och hälso- och sjukvård.

Praktikertjänst omsätter cirka 8,5 miljarder kronor och har drygt 6 700 medarbetare.

Tillbaka till Lediga tjänster

Övrig information

En god arbetsmiljö är viktigt för oss och vi arbetar aktivt för att bibehålla vår fina stämning. Vi har också ett generöst friskvårdsbidrag.

Vi undanber oss vänligt all direktkontakt med rekryterare eller säljare av jobbannonser.

Anställningsform:
Tillsvidare med provanställning
Arbetstid per vecka:
40 timmar
Tillträdesdatum:
Enligt överenskommelse
Sista ansökningsdag:
2022-02-14

Information om tjänsten lämnas av

Annika Kedvall

Besök arbetsplatsens webbplats

Ansökan

Genom att söka tjänsten samtycker jag till att mina personuppgifter får behandlas i rekryteringssyfte

Hantering av personuppgifter

När du valt att söka en tjänst hos Praktikertjänst kommer vi som personuppgiftsansvarig att behandla dina personuppgifter på följande sätt: Genom att söka en ledig tjänst på Praktikertjänst behöver du lämna dina personuppgifter. Dessa används endast i rekryteringssyfte för den tjänst du söker. Praktikertjänstkoncernen som personuppgiftsansvarig ansvarar för att dina personuppgifter hanteras korrekt utifrån gällande Dataskyddslagstiftning. I de fall vi samarbetar med rekryterings- och bemanningsföretag så framgår det i annonsen och dina personuppgifter kommer i dessa fall även dem tillhanda. Utöver de personuppgifter du valt att lämna kan andra personuppgifter komma att efterfrågas under rekryteringsprocessen, exempelvis i form av referenser, intervjunoteringar eller betyg. Praktikertjänst sparar dina personuppgifter kopplat till rekryteringsprocessen upp till två år efter avslutad rekrytering. Du har rätt att när som helst ta reda på vilka uppgifter vi har om dig. Misstänker du att vi har felaktiga personuppgifter registrerade kan du när som helst kontakta ansvariga för rekryteringen och be om att uppgifterna korrigeras eller tas bort. Detta gör du enklast genom att maila direkt till ansvarig rekryterare. Anser du att Praktikertjänst hanterar dina personuppgifter på ett felaktigt sätt kan du lämna in ett klagomål hos Dataskyddsinspektionen.

Skickas till: annika.kedvall@ptj.se