en bild

Specialist i allmänmedicin

Information om arbetsplatsen

Edsbergs vårdcentral i Sollentuna kommun har ca 13 000 listade patienter. Vi är en medelstor vårdcentral med full verksamhet inklusive psykologer och rehabkoordinator. Vi deltar i Karolinska institutets läkarutbildning och har AT- och ST-läkare och studenter i andra vårdyrken.
Vi har ingen hyrpersonal och låg sjukfrånvaro.

Utöver läkarmottagning har vi bland annat hemsjukvård, BVC, diabetesmottagning, fotvård, astma/KOL-mottagning och provtagningscentral. Vi är en del av Praktikertjänst och jobbar på uppdrag av Region Stockholm.

Under pandemin har vi ställt om till digifysisk vård och har nu väl upparbetade rutiner för digital kommunikation med videosamtal och chatt som ett komplement till fysiska besök. Kärnan av verksamheten är fortfarande fysiska besök.

Något som vi är stolta över är att ha en stor anpassningsförmåga till nya krav och förutsättningar med korta beslutsvägar. Det har varit en stor tillgång för oss under pandemin.

Som läkare på vår mottagning finns möjlighet att i framtiden gå in som delägare och bli en del av ledningsgruppen. Verksamhetschefen är läkare.

Vi tillämpar individuell lönesättning. Tillträde enligt överenskommelse. Tjänstgöringsgrad 100% med möjlighet till deltid. Intervjuer sker löpande, dröj alltså inte med din ansökan!
Läs gärna mer om oss på vår hemsida http://www.ptj.se/edsbergs-vardcentral/

Se arbetsplatsen på en karta (öppnas i nytt fönster)

Adress:
Edsbergs Torg 1, Sollentuna

Arbetsuppgifter

Dina arbetsuppgifter består av bla:
Ha ansvar för en egen patientlista.
Ha ansvar för cirka 10 hemsjukvårdspatienter tillsammans med distriktssköterska.
Möjlighet till tjänstgöring på BVC.
Handledning av AT-läkare, med. kand och i förekommande fall ST-läkare.
Vara delaktig i fortbildning och professionell utveckling.
Vara delaktig i mottagningens fortsatta utveckling.

Kvalifikationer

Leg.läkare med specialistkompetens i allmänmedicin
Flytande i Svenska och andra språk är meriterande. Personlig lämplighet väger tungt.

Personliga egenskaper

Vi vill att du är positiv och har ett trevligt bemötande mot våra patienter och kollegor. Du ska ha lätt att samarbeta, du tar egna initiativ, tar aktivt del i din egen utbildning och utveckling av verksamheten. Du ska också tycka om att jobba självständigt och kunna fatta egna beslut.

Praktikertjänst AB

Från Karesuando i norr till Ystad i söder, och med verksamheter i fler än 200 kommuner, är Praktikertjänst hela Sveriges välfärd. En av fem vårdpatienter går till någon av våra mottagningar – och en av tre tandvårdspatienter väljer oss.

Vår affärsidé är att skapa förutsättningar för att vi som arbetar inom vården ska kunna göra ett så bra jobb som möjligt – och skapa högsta värde för patienten. Det är vi som utför vården som gemensamt äger Praktikertjänst.

Vår unika affärsmodell har funnits i 60 år, och innebär att företagets 1 300 aktieägare själva arbetar i verksamheterna som läkare, tandläkare, tandtekniker, tandhygienister, fysioterapeuter, dietister, psykologer, psykoanalytiker/terapeuter, sjuksköterskor, barnmorskor och logopeder. Det gör oss till Sveriges största företag inom privat tandvård och hälso- och sjukvård.

Praktikertjänst omsätter cirka 8,5 miljarder kronor och har drygt 6 700 medarbetare.

Tillbaka till Lediga tjänster

Övrig information

För oss är medarbetarnas kunskap vår viktigaste tillgång. Dina åsikter och idéer kommer att vara viktiga för verksamhetens utveckling.

Anställningsform:
Tillsvidare med provanställning
Arbetstid per vecka:
40 timmar
Tillträdesdatum:
Enligt överenskommelse
Sista ansökningsdag:
2021-05-14

Information om tjänsten lämnas av

Johan Welander
Ola Esping

Besök arbetsplatsens webbplats

Ansökan

Genom att söka tjänsten samtycker jag till att mina personuppgifter får behandlas i rekryteringssyfte

Hantering av personuppgifter

När du valt att söka en tjänst hos Praktikertjänst kommer vi som personuppgiftsansvarig att behandla dina personuppgifter på följande sätt: Genom att söka en ledig tjänst på Praktikertjänst behöver du lämna dina personuppgifter. Dessa används endast i rekryteringssyfte för den tjänst du söker. Praktikertjänstkoncernen som personuppgiftsansvarig ansvarar för att dina personuppgifter hanteras korrekt utifrån gällande Dataskyddslagstiftning. I de fall vi samarbetar med rekryterings- och bemanningsföretag så framgår det i annonsen och dina personuppgifter kommer i dessa fall även dem tillhanda. Utöver de personuppgifter du valt att lämna kan andra personuppgifter komma att efterfrågas under rekryteringsprocessen, exempelvis i form av referenser, intervjunoteringar eller betyg. Praktikertjänst sparar dina personuppgifter kopplat till rekryteringsprocessen upp till två år efter avslutad rekrytering. Du har rätt att när som helst ta reda på vilka uppgifter vi har om dig. Misstänker du att vi har felaktiga personuppgifter registrerade kan du när som helst kontakta ansvariga för rekryteringen och be om att uppgifterna korrigeras eller tas bort. Detta gör du enklast genom att maila direkt till ansvarig rekryterare. Anser du att Praktikertjänst hanterar dina personuppgifter på ett felaktigt sätt kan du lämna in ett klagomål hos Dataskyddsinspektionen.

Skickas till: johan.welander@ptj.se