en bild

Tandsköterska Simrishamn

Information om arbetsplatsen

Simrishamn Tandvård är en ny klinik som öppnar i nya fräscha lokaler under våren 2021. Kliniken ligger centralt och har fem behandlingsrum.
Vi är två tandläkare som driver kliniken och nu söker vi ett härligt team som kan bidra med glädje, hög kompetens och god service för patienterna.
Vi erbjuder dig en mottagning i framkant vad gäller tandvård samt stor möjlighet att vara delaktig i klinikens utveckling.

Se arbetsplatsen på en karta (öppnas i nytt fönster)

Adress:
Dammgatan 1, Simrishamn

Arbetsuppgifter

Tjänsten innebär varierande arbetsuppgifter så som assistans, profylax och sterilarbete men också administrativt arbete med patientkontakter, kallelser och planering av tidbok.

Varje tandläkare arbetar på två rum vilket gör att du som tandsköterska får stora möjligheter att utvecklas inom delegerat arbete som t ex, anestesi, röntgen, depuration, provisorium och digital avtryckstagning.

Om du är intresserad av att ta ett större ansvar för administrativa uppgifter såsom inköp och planering så finns det också möjlighet för det.

Kvalifikationer

Utbildad tandsköterska, gärna med ett par års arbetslivserfarenhet.

Personliga egenskaper

Som person sätter du alltid patientens bästa i fokus. Du har god samarbetsförmåga och trivs med att ha omväxlande arbetsuppgifter.
Vi söker dig som är glad, positiv och engagerad och som vill hjälpa oss att driva verksamheten effektivt och bli delaktig i klinikens utveckling.
Det är viktigt att vi har kul tillsammans och blir ett härligt team så vi sätter stort värde på dina personliga egenskaper.

Tillbaka till Lediga tjänster