en bild

PTJ Dental Mjölby söker en driven Tandläkare

Information om arbetsplatsen

Inom PTJ Dental arbetar vi för att få människor och mottagningar att växa och därför hoppas vi nu att du vill utvecklas vidare tillsammans med oss.

Den 1 september 2020 tog PTJ Dental över denna mottagning i Mjölby.
Just nu söker vi en tandläkare som är intresserad av utveckling, kvalitet och har framåtanda.

Mottagningen har 5 behandlingsrum, OPG, stort väntrum och ligger centralt vid Stora Torget med närhet till det mesta. 5 min promenad från järnvägsstationen.

På mottagningen arbetar 1 hygienist och 4 tandsköterskor. Arbetet är delegerat och du har en erfaren tandläkare vid din sida. Detta innebär att du kommer att kunna få hjälp o stöd. Eftersom patienterna är trogna sin tandläkare så tycker du det är viktigt att patienterna får kontinuitet.

Adress:
Stora Torget 4c, Mjölby

Arbetsuppgifter

Sedvanliga tandläkaruppgifter.

Kvalifikationer

• Legitimerad tandläkare
• Minst 3 års arbetslivserfarenhet som tandläkare
• God datorvana
• Goda kunskaper i det svenska språket, både vad gäller tal och skrift.

Personliga egenskaper

Vi söker dig som är trygg och lyhörd, både i din roll som tandläkare och som person. Du drivs av att lära nytt och du vill utvecklas.

Praktikertjänst AB

Från Karesuando i norr till Ystad i söder, och med verksamheter i fler än 200 kommuner, är Praktikertjänst hela Sveriges välfärd. En av fem vårdpatienter går till någon av våra mottagningar – och en av tre tandvårdspatienter väljer oss.

Vår affärsidé är att skapa förutsättningar för att vi som arbetar inom vården ska kunna göra ett så bra jobb som möjligt – och skapa högsta värde för patienten. Det är vi som utför vården som gemensamt äger Praktikertjänst.

Vår unika affärsmodell har funnits i 60 år, och innebär att företagets 1 300 aktieägare själva arbetar i verksamheterna som läkare, tandläkare, tandtekniker, tandhygienister, fysioterapeuter, dietister, psykologer, psykoanalytiker/terapeuter, sjuksköterskor, barnmorskor och logopeder. Det gör oss till Sveriges största företag inom privat tandvård och hälso- och sjukvård.

Praktikertjänst omsätter cirka 8,5 miljarder kronor och har drygt 6 700 medarbetare.

Tillbaka till Lediga tjänster

Övrig information

Hos oss får du givetvis fullt friskvårdsbidrag. Du blir en del av ett glatt gäng som har kul ihop.
Självklart kommer du att erbjudas odontologisk utveckling utifrån vad kliniken har behov av. Är du intresserad av Implantatkirurgi finns här en möjlighet att få utbildning och ha nuvarande tandläkare som mentor.
Vi kommer att kalla till intervjuer efter hand som ansökningarna kommer in.

Anställningsform:
Tillsvidare med provanställning
Arbetstid per vecka:
40 timmar
Tillträdesdatum:
Enligt överenskommelse
Sista ansökningsdag:
2021-05-31

Information om tjänsten lämnas av

Lisbeth Strid Gustafsson Regionchef Öst PTJ Dental

Besök arbetsplatsens webbplats

Ansökan

Genom att söka tjänsten samtycker jag till att mina personuppgifter får behandlas i rekryteringssyfte

Hantering av personuppgifter

När du valt att söka en tjänst hos Praktikertjänst kommer vi som personuppgiftsansvarig att behandla dina personuppgifter på följande sätt: Genom att söka en ledig tjänst på Praktikertjänst behöver du lämna dina personuppgifter. Dessa används endast i rekryteringssyfte för den tjänst du söker. Praktikertjänstkoncernen som personuppgiftsansvarig ansvarar för att dina personuppgifter hanteras korrekt utifrån gällande Dataskyddslagstiftning. I de fall vi samarbetar med rekryterings- och bemanningsföretag så framgår det i annonsen och dina personuppgifter kommer i dessa fall även dem tillhanda. Utöver de personuppgifter du valt att lämna kan andra personuppgifter komma att efterfrågas under rekryteringsprocessen, exempelvis i form av referenser, intervjunoteringar eller betyg. Praktikertjänst sparar dina personuppgifter kopplat till rekryteringsprocessen upp till två år efter avslutad rekrytering. Du har rätt att när som helst ta reda på vilka uppgifter vi har om dig. Misstänker du att vi har felaktiga personuppgifter registrerade kan du när som helst kontakta ansvariga för rekryteringen och be om att uppgifterna korrigeras eller tas bort. Detta gör du enklast genom att maila direkt till ansvarig rekryterare. Anser du att Praktikertjänst hanterar dina personuppgifter på ett felaktigt sätt kan du lämna in ett klagomål hos Dataskyddsinspektionen.

Skickas till: steffanie.larsen@ptj.se