en bild

Tandläkare för ev framtida delägarskap

Information om arbetsplatsen

Sleipnertandvården ligger mitt i centrala Borås. Mottagningen är stor, ljus, inbjudande och andas en atmosfär av professionalism. Vi har i många år arbetat intensivt med kvalitets- och verksamhetsutveckling för att kunna ge ett förstklassigt omhändertagande samt en vård av toppkvalitet. Detta har resulterat i en stor tillströmning av nya patienter.
Vi är ett team bestående av en tandläkare, två tandhygienister, två sköterskor samt receptionist. För oss är det viktigt att ha roligt tillsammans och dagarna präglas av en positiv anda och hjälpsamhet, vi jobbar tillsammans!
I fastigheten, som är en ”vårdfastighet”, finns bla en PTJ-vårdcentral, psykologinstitut, läkarmottagning och ett gym med sjukgymnaster, verksamheter som vi vid behov har ett nära samarbete med.

Se arbetsplatsen på en karta (öppnas i nytt fönster)

Adress:
Allégatan 39, Borås

Arbetsuppgifter

Vi bedriver allmäntandvård på såväl barn som vuxna. Vi har en stor tillströmning av nya patienter som ofta har ett stort behandlingsbehov där en omfattande terapiplanering från grunden krävs. Vi har en omfattande erfarenhet av estetisk/kosmetisk tandvård på hög nivå.
Tanken är att börja anställningen som anställd med målsättningen att så småningom ingå ett delägarskap.

Kvalifikationer

• Legitimerad tandläkare
• Goda kunskaper i det svenska språket, både i tal och skrift.

Personliga egenskaper

Vi söker dig som brinner för att leverera ett högkvalitativt omhändertagande genom hela behandlingskedjan. Du skall ha lätt för att samarbeta och bidra till den goda arbetsmiljön på mottagningen.
Stor vikt läggs vid personligt engagemang!

Tillbaka till Lediga tjänster