en bild

Tandläkare till PTJ Dental Adelsgatan Visby

Information om arbetsplatsen

Vi söker en driven och engagerad tandläkare som brinner för odontologisk utveckling.

Vi erbjuder ett roligt och omväxlande arbete med trevliga arbetskamrater, där det idag jobbar 3 tandläkare, 2 tandhygienister samt 8 tandsköterskor. Tillsammans bildar vi ett glatt gäng som tycker att service och högkvalitativ tandvård är viktigt för våra patienter.
Vår mottagning ligger centralt belägen på ett av innerstadens trevligaste områden. Mottagningen är med sina drygt 90 år Gotlands äldsta och präglas av kontinuitet och långsiktighet hos både personal och patienter. Vi erbjuder tandvård för både vuxna och barn.

Vad kan vi erbjuda dig:
Vår vision är att vara Sveriges mest attraktiva vårdbolag, både för patienter och medarbetare. För att nå dit behöver vi ha Sveriges bästa medarbetare. Det ställer också krav på oss som arbetsgivare. På PTJ Dental Adelsgatan Visby kan vi specifikt erbjuda dig:

• Goda möjligheter till odontologisk utveckling på mottagningen. Vi innehar bland annat intraoral scanner, fräsenhet för framställning av helkeramiska konstruktioner, endodontiskt mikroskop. Som anställd inom PTJ Dental har du dessutom tillgång till en stor mängd utbildningar inom PTJ Akademin.
• Vi vill arbeta långsiktigt utifrån noggrann planering och optimala undersökningsmetoder. Tillgång till CBCT finns. Planering och omhändertagande av implantatpatienter utförs på mottagningen.
• Stor kompetens och vilja hos våra tandsköterskor till delegerat arbete.
• Inom PTJ-Dental har du tillgång till ett stort nätverk av kollegor och möjlighet till kompetensutveckling med stöd av specialistmottagning.

Adress:
Adelsgatan 48, Visby

Arbetsuppgifter

Vi söker dig som är legitimerad tandläkare. Du är en trygg person som vill arbeta med olika patientgrupper och är väl förtrogen med diagnostik och terapiplanering. Du är en duktig kliniker som ser det som en självklarhet att kombinera kvalitativ tandvård med ett bra bemötande.

Kvalifikationer

• Legitimerad tandläkare, stor vikt kommer läggas på personliga egenskaper
•Tjänsten lämpar sig såväl nyutexaminerad tandläkare eller tandläkare med erfarenhet. Goda möjligheter till handledning och utveckling finns.
• God datorvana
• Goda kunskaper i det svenska språket, både vad gäller tal och skrift.

Personliga egenskaper

Vi söker dig som är trygg, både i din roll som tandläkare och som person. Du har ett stort driv och intresse av utveckling. Du har lätt för att samarbeta och ser ständigt möjligheter till förbättring.
Du är en person som ser det som en självklarhet att ha ett stort engagemang i såväl dina patienter och som mottagningens utveckling. Vi tror att du är nyfiken på nya lösningar och möjligheter. Som person är du kommunikativ, lugn, balanserad och förtroendeingivande i möte med patienter och kollegor.

Praktikertjänst AB

Från Karesuando i norr till Ystad i söder, och med verksamheter i fler än 200 kommuner, är Praktikertjänst hela Sveriges välfärd. En av fem vårdpatienter går till någon av våra mottagningar – och en av tre tandvårdspatienter väljer oss.

Vår affärsidé är att skapa förutsättningar för att vi som arbetar inom vården ska kunna göra ett så bra jobb som möjligt – och skapa högsta värde för patienten. Det är vi som utför vården som gemensamt äger Praktikertjänst.

Vår unika affärsmodell har funnits i 60 år, och innebär att företagets 1 300 aktieägare själva arbetar i verksamheterna som läkare, tandläkare, tandtekniker, tandhygienister, fysioterapeuter, dietister, psykologer, psykoanalytiker/terapeuter, sjuksköterskor, barnmorskor och logopeder. Det gör oss till Sveriges största företag inom privat tandvård och hälso- och sjukvård.

Praktikertjänst omsätter cirka 8,5 miljarder kronor och har drygt 6 700 medarbetare.

Tillbaka till Lediga tjänster

Övrig information

Urvalet sker löpande. Är du tandläkare och har frågor eller funderingar kring denna tjänst, tveka inte att ringa eller mejla!

Anställningsform:
Tillsvidare med provanställning
Arbetstid per vecka:
40 timmar
Tillträdesdatum:
Enligt överenskommelse
Sista ansökningsdag:
2021-05-31

Information om tjänsten lämnas av

Michael Katsanikos, Verksamhetschef

Besök arbetsplatsens webbplats

Ansökan

Genom att söka tjänsten samtycker jag till att mina personuppgifter får behandlas i rekryteringssyfte

Hantering av personuppgifter

När du valt att söka en tjänst hos Praktikertjänst kommer vi som personuppgiftsansvarig att behandla dina personuppgifter på följande sätt: Genom att söka en ledig tjänst på Praktikertjänst behöver du lämna dina personuppgifter. Dessa används endast i rekryteringssyfte för den tjänst du söker. Praktikertjänstkoncernen som personuppgiftsansvarig ansvarar för att dina personuppgifter hanteras korrekt utifrån gällande Dataskyddslagstiftning. I de fall vi samarbetar med rekryterings- och bemanningsföretag så framgår det i annonsen och dina personuppgifter kommer i dessa fall även dem tillhanda. Utöver de personuppgifter du valt att lämna kan andra personuppgifter komma att efterfrågas under rekryteringsprocessen, exempelvis i form av referenser, intervjunoteringar eller betyg. Praktikertjänst sparar dina personuppgifter kopplat till rekryteringsprocessen upp till två år efter avslutad rekrytering. Du har rätt att när som helst ta reda på vilka uppgifter vi har om dig. Misstänker du att vi har felaktiga personuppgifter registrerade kan du när som helst kontakta ansvariga för rekryteringen och be om att uppgifterna korrigeras eller tas bort. Detta gör du enklast genom att maila direkt till ansvarig rekryterare. Anser du att Praktikertjänst hanterar dina personuppgifter på ett felaktigt sätt kan du lämna in ett klagomål hos Dataskyddsinspektionen.

Skickas till: michael.katsanikos@ptj.se