en bild

Tandläkare

Information om arbetsplatsen

Vi välkomnar ytterligare en tandläkare till Ströms Tandläkare i centrala Stockholm. Du kommer arbeta i tilltalande, välplanerade och modernt utrustade lokaler med fem behandlingsrum. Vi har digitalt protetikflöde och vi arbetar med svensktillverkad tandteknik.
Våra patienter har stort förtroende för oss och är motiverade till att välja långsiktigt kvalitativ tandvård.
På mottagningen arbetar 3 tandläkare och du får också möjligt att samarbeta med tre tandhygienister och tre tandsköterskor.
Vi är nyfikna på nya metoder och material, förnyar oss kontinuerligt och har en öppen och nyfiken inställning till utveckling och nya metoder/tekniker.

Se arbetsplatsen på en karta (öppnas i nytt fönster)

Adress:
Saltmätargatan 9, Stockholm

Arbetsuppgifter

Ditt intresse och kompetens kommer till stor del styra din planerade vårdutövning utöver den vardagliga tandvården som bedrivs. Vi behandlar barn och vuxna/äldre. Du kommer ha assistans av erfaren tandsköterska van vid delegering. Möjlighet att arbeta på två rum del av arbetstiden finns.

Kvalifikationer

Leg. Tandläkare. Gärna med några års erfarenhet. Mycket goda kunskaper i svenska språket, muntlig och skriftligt. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Personliga egenskaper

Vi söker dig som är driven, positiv, engagerad och är duktig på att bemöta kunder /patienter och kollegor. Att du är nyfiken och reflekterande tycker vi är goda egenskaper i strävan att bli bättre.

Tillbaka till Lediga tjänster