en bild

Tandläkare och delägare, Borås

Information om arbetsplatsen

Tandläkare och delägare till en klinik utöver det vanliga!

Vi erbjuder nu en unik möjlighet att ta över en befintlig och sedan länge väletablerad klinik i Borås som har ett mycket gott rykte, står för hög kvalitet samt har en god ekonomisk lönsamhet. Vår nuvarande delägare ska efter ett långt och framgångsrikt yrkesliv inom Praktikertjänst varva ner, varför vi söker en eller två drivna tandläkare som vill ta över denna blomstrande verksamhet, antingen som delägare eller som anställd.
Mer information om vår modell med delägarskap finner du via nedan länk.
https://www.praktikertjanst.se/karriar/bli-verksamhetschef-tand-och-sjukvard/var-modell/
Kliniken är toppmodern och består av fyra behandlingsrum med en främre och en bakre reception.
Utrustning i form av bl.a. KaVo-unitar, digitalröntgen, Frenda, trios scanner och intraoral bläster i behandlingsrummen.

Kliniken har ett utmärkt läge då den ligger centralt på våning 2. Lokalen ger ett varmt och välkomnande intryck. Här finns trevliga personalutrymmen med separat wc, dusch och omklädningsrum.
Du kommer till en verksamhet som tidigt insåg vikten av kvalitet, service och odontologiskt hög kompetens. Genom åren har man arbetat målmedvetet med kompetenshöjande insatser och fortbildning. Man har en stolthet i att ge en verkligt god service åt alla patienter, något som gett avkastning i form av en stor och framförallt nöjd skara återkommande patienter. I dagsläget har kliniken 3000 patienter med en ökningstakt om 15-20 patienter per månad.

Adress:
Borås, Borås

Arbetsuppgifter

-Du leder och fördelar arbetet för personalen
-Personalansvar, mål och utvecklingsdialog samt lönesamtal
-Rekrytering vid behov
-Säkerställa att personal har tillräckliga kunskaper och arbeta med kompetensutveckling
-Ansvar för arbetsmiljön
-Egen hög klinisk aktivitet

Kvalifikationer

Formell kompetens:
-Legitimerad tandläkare
-Ett par års arbetslivserfarenhet
-Goda kunskaper i svenska språket, såväl tal som skrift
Vi söker dig som är en skicklig kliniker och du kombinerar kvalitativ vård med ett gott patientbemötande. För rätt person kan vi diskutera såväl anställning som delägarskap från start, beroende på dina egna önskemål. Vår befintliga delägare finns med i bakgrunden under en övergångsperiod och säkerställer att det blir en lyckad succession.

Personliga egenskaper

Kvalitet genomsyrar klinikens alla delar, vare sig det handlar om kliniska processer eller sättet man bemöter sina medmänniskor och tar hand om varandra. Teamwork är en självklarhet och här kommer du till ett erfaret team som vet vad som krävs för ett gott samarbete och nöjda patienter. Är du en person som värdesätter dessa delar i ditt ledarskap och vill du göra en långsiktig satsning med kvalitet och samarbete i fokus, då är detta helt rätt miljö för dig!

Tillbaka till Lediga tjänster