en bild

Tandsköterska Göteborg

Information om arbetsplatsen

Centralt belägen tandläkarmottagning söker en tandsköterska på deltid med möjlighet till utökad arbetstid. Mottagningen består idag av två tandläkare, en tandhygienist och två tandsköterskor. All utrustning är modern och lokalen är välplanerad för tandvård med 4 behandlingsrum och steril.

Adress:
Berzeliigatan 14, Göteborg

Arbetsuppgifter

För tandsköterska vanligt förekommande arbetsuppgifter så som assistera vid behandling, sterilarbete, viss administrativa uppgifter.

Kvalifikationer

Tandsköterskeutbildning gärna med några års erfarenhet. Meriterande är vana av att arbeta delegerat, scanna digitala avtryck och ta röntgen. Assistera vid implantatoperationer ingår i det dagliga arbetet. Naturligtvis har du it-vana då mottagningen är helt digitaliserad. Flytande svenska i tal och skrift samt goda kunskaper i engelska. Ytterligare ett språk kan vara meriterande. Vi siktar på ett långsiktigt samarbete så sökande med tandläkarexamen är inte önskvärt.

Personliga egenskaper

Du är noggrann, flexibel och ambitiös med sinne för kvalité och service. Att du kan samarbete i team med tandläkare, hygienist och tandsköterskor är en självklarhet.

Praktikertjänst AB

Från Karesuando i norr till Ystad i söder, och med verksamheter i fler än 200 kommuner, är Praktikertjänst hela Sveriges välfärd. En av fem vårdpatienter går till någon av våra mottagningar – och en av tre tandvårdspatienter väljer oss.

Vår affärsidé är att skapa förutsättningar för att vi som arbetar inom vården ska kunna göra ett så bra jobb som möjligt – och skapa högsta värde för patienten. Det är vi som utför vården som gemensamt äger Praktikertjänst.

Vår unika affärsmodell har funnits i 60 år, och innebär att företagets 1 300 aktieägare själva arbetar i verksamheterna som läkare, tandläkare, tandtekniker, tandhygienister, fysioterapeuter, dietister, psykologer, psykoanalytiker/terapeuter, sjuksköterskor, barnmorskor och logopeder. Det gör oss till Sveriges största företag inom privat tandvård och hälso- och sjukvård.

Praktikertjänst omsätter cirka 8,5 miljarder kronor och har drygt 6 700 medarbetare.

Tillbaka till Lediga tjänster

Övrig information

Årliga kurser för vidareutbilda oss är något vi värdesätter. Frikostigt årligt friskvårdsbidrag för alla anställda. Kliniken ingår i ett nära samarbete med annan centralt belägen mottagning. Tjänsten kan eventuellt innebära arbetstid på båda mottagningarna beroende på tjänstgöringsgraden.

Anställningsform:
Tillsvidare med provanställning
Arbetstid per vecka:
32 timmar
Tillträdesdatum:
Enligt överenskommelse
Sista ansökningsdag:
2022-02-15

Information om tjänsten lämnas av

Johan Nislander

Besök arbetsplatsens webbplats

Ansökan

Genom att söka tjänsten samtycker jag till att mina personuppgifter får behandlas i rekryteringssyfte

Hantering av personuppgifter

När du valt att söka en tjänst hos Praktikertjänst kommer vi som personuppgiftsansvarig att behandla dina personuppgifter på följande sätt: Genom att söka en ledig tjänst på Praktikertjänst behöver du lämna dina personuppgifter. Dessa används endast i rekryteringssyfte för den tjänst du söker. Praktikertjänstkoncernen som personuppgiftsansvarig ansvarar för att dina personuppgifter hanteras korrekt utifrån gällande Dataskyddslagstiftning. I de fall vi samarbetar med rekryterings- och bemanningsföretag så framgår det i annonsen och dina personuppgifter kommer i dessa fall även dem tillhanda. Utöver de personuppgifter du valt att lämna kan andra personuppgifter komma att efterfrågas under rekryteringsprocessen, exempelvis i form av referenser, intervjunoteringar eller betyg. Praktikertjänst sparar dina personuppgifter kopplat till rekryteringsprocessen upp till två år efter avslutad rekrytering. Du har rätt att när som helst ta reda på vilka uppgifter vi har om dig. Misstänker du att vi har felaktiga personuppgifter registrerade kan du när som helst kontakta ansvariga för rekryteringen och be om att uppgifterna korrigeras eller tas bort. Detta gör du enklast genom att maila direkt till ansvarig rekryterare. Anser du att Praktikertjänst hanterar dina personuppgifter på ett felaktigt sätt kan du lämna in ett klagomål hos Dataskyddsinspektionen.

Skickas till: johan.nislander@ptj.se