en bild

Psykolog till Stockholm Kids!

Information om arbetsplatsen

Stockholm Kids växer! Just nu söker vi psykologer till ny mottagning i Djursholm som planeras att öppna våren 2021!

Stockholm Kids är en barn- och ungdomsmedicinsk mottagning som förutom basuppdraget inriktar sig inom neuropsykiatri och psykisk ohälsa. Vi som arbetar här är barnläkare, barnneurolog, barnallergolog, barnpsykiatriker, sjuksköterskor, barnsjuksköterskor, undersköterskor, psykologer samt medicinska sekreterare.

Adress:
Brahegatan 49, Stockholm

Arbetsuppgifter

Vi söker dig med intresse för behandlingsarbete, har minst steg 1 i KBT och som har arbetat minst två år med barn och ungdomar, gärna med erfarenhet av BUP, BUMM eller liknande verksamhet. Tjänsterna är inom första linjens psykiatri.

Som anställd psykolog på Praktikertjänst Stockholm Kids får man en mentor, regelbunden handledning, tjänstepension, friskvårdsbidrag. Tjänsterna är på heltid, intervjuer sker löpande och tjänsterna kan komma att tillsättas före sista ansökningsdagen.

Kvalifikationer

Du ska trivas med att arbeta i team med psykologer och andra yrkesprofessioner. Du brinner för att ge hög service, bra bemötande och leverera vård av hög kvalité. Vi söker dig som är nytänkande, positiv, problemlösningsorienterad och har ett intresse och drivkraft för att utveckla verksamheten framåt. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Personliga egenskaper

Se under kvalifikationer.

Tillbaka till Lediga tjänster