en bild

Tandhygienist

Information om arbetsplatsen

Götaplatskliniken är en mottagning i centrala Göteborg med lång tradition inom privattandvården. Vår klinik är modern med 4 behandlingsrum. Här utförs all sorts tandvård som exempelvis bastandvård, protetik och kirurgi, implantat och estetisk tandvård. Vi arbetar med digitala avtryck sedan flera år och egen panoramaröntgen. Vår ambition är att bemöta våra patienter på ett personligt och professionellt sätt och att skapa trygghet och långvariga patientrelationer. För oss är det också viktigt att inte bara vara professionella utan också ha roligt på jobbet. Här jobbar 2 tandläkare 3 tandsköterskor, 1 tandhygienist samt specialist inom käkkirurgi.

Adress:
Geijersgatan 7 B, Göteborg

Arbetsuppgifter

Tjänsten som tandhygienist hos oss innebär omväxlande uppgifter som patient-behandling, parodbehandling och förebyggande tandvård. Tjänsten är flexibel och vi vill gärna utforma den tillsammans med dig.

Kvalifikationer

Du är leg tandhygienist och har några års erfarenhet från yrket.

Personliga egenskaper

Vi söker efter dig som är glad, trevlig och noggrann. Vi behöver dig som brinner för tandvård och att göra skillnad för patienten. Du har en god social förmåga och lägger stort fokus på bästa omhändertagandet av våra patienter. Du är engagerad och intresserad av all tandvård och gillar att utvecklas.
Hör av dig till oss så berättar vi gärna mer om hur vi arbetar.

Tillbaka till Lediga tjänster