en bild

Tandsköterska, Helsingborg

Information om arbetsplatsen

Vi är en allmän tandvårdsklinik med lång tradition inom privat tandvård. Mottagningen har två behandlingsrum där vi arbetar delegerad, bemöter våra patienter på ett personligt och professionellt sätt och skapar trygg behandlings miljö. Här arbetar en tandläkare och en tandsköterska och vi jobbar med Frenda journalsystem. Kliniken ligger bara 5-10min gångpromenad från Knutpunkten.

Adress:
Gasverksgatan 13, Helsingborg

Arbetsuppgifter

Arbetet består i att assistera, sterilarbete, profylax, administrativa uppgifter så som patientkontakt, kallelser, tidboksplanering. Vid delegering kan tandsköterska lägga bedövning, ta röntgen, foto, göra alginatavtryck, depurera/polera. Tandsköterska får möjlighet att arbeta i team och självständigt.

Kvalifikationer

Avslutad tandsköterskeutbildning, arbetslivserfarenhet inom yrket är en fördel. Du har goda kunskaper i svenska, både i tal och skrift och har en bra datorvana.

Personliga egenskaper

Vi behöver dig som är omtänksam och engagerad och som alltid sätter patientens bästa i fokus. Du trivs med att ha omväxlande arbetsuppgifter. Du har en bra samarbetsförmåga och har förmågan att överblicka, planera och prioritera. Vi lägger stor vikt vid din personliga lämplighet.

Tillbaka till Lediga tjänster