en bild

Fysioterapeut till primärvården

Information om arbetsplatsen

Brahehälsan i Löberöd är en medelstor vårdcentral. Vi bedriver god vård i välfungerande team med patienten i centrum. Genom Lean-metoden har vi ett kontinuerligt och systematiskt förbättringsarbete på mottagningen.

Adress:
Storgatan 40, Löberöd

Arbetsuppgifter

Som fysioterapeut hos oss får du ett stimulerande och omväxlande arbete som ställer krav på självständighet och egen drivkraft. Arbetet består främst av bedömning, behandling, rehabilitering och rådgivning av vuxna och barn. Vi arbetar också med gruppbehandling och önskvärt är att du kan leda bassängträning.
Vi har framförallt patienter med besvär från rörelseapparaten, men även med andra diagnoser bl.a. neurologiska tillstånd och astma/kol. Det finns möjlighet att utveckla dina intresseområden, som t.ex. idrottsskador, astma/kol eller kortisoninjektioner. Som fysioterapeut på vår mottagning kan du själv skicka röntgenremisser samt konsultremisser till specialist.

Kvalifikationer

Erfarenhet av arbete inom primärvården är meriterande. Vi ser gärna att du har utbildning i OMI, McKenzie och akupunktur. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Krav är B-körkort och önskvärt är tillgång till bil

Personliga egenskaper

Arbetet kräver att du har en god samarbetsförmåga, är flexibel, kan arbeta självständigt och i team. Du bör också ha god förmåga att planera och organisera arbetet.

Tillbaka till Lediga tjänster