en bild

Assisterande tandläkare

Information om arbetsplatsen

På vår klinik jobbar vi enligt sologroup-konceptet. Vi delar alltså kliniken med ett annat team och turas om varannan dag att jobba tidigt eller sent pass. Vi jobbar också enligt Praktikertjänsts Addera-koncept(ursprungligen Pride) som innebär att vi jobbar med delegerad tandvård där den mest avancerade uppgiften för tandsköterskan är cementering av protetiska fasta konstruktioner och hygienisterna står i huvudsak för undersökningar och parodontala behandlingar vilket gör att alla kan jobba på spetsen av sin kompetens. Vi är en av de största privata klinikerna norr om Stockholm med idag 22 stycken anställda totalt. I teamet är vi i dagsläget 7 stycken men siktar på att bli 8-9 stycken.

Se arbetsplatsen på en karta (öppnas i nytt fönster)

Adress:
Åsgatan 41, Falun

Arbetsuppgifter

Som tandläkare förväntas du klara av samtliga uppgifter inom odontologin.

Kvalifikationer

Legitimerad tandläkare. Du talar flytande svenska. Meriterande om du jobbat delegerat tidigare samt om du jobbat inom journalsystemet Frenda. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Personliga egenskaper

Du är en person som med värme och omsorg tar hand om dina patienter. Noggrannhet och kvalité i alla aspekter står i fokus. Du vill alltid ge patienten den bästa möjliga upplevelsen och månar om ett personligt bemötande. Dessutom är du inte rädd för att jobba delegerat, där du under den handledning som krävs visar sköterskorna förtroende och respekt. Du är öppen och personlig men med ett professionellt bemötande.

Tillbaka till Lediga tjänster