en bild

Distriktssköterska sökes

Information om arbetsplatsen

Vi söker Distriktssköterskor som vill vara med och utveckla framtidens primärvård. Som distriktssköterska hos oss har du möjlighet att träffa patienten både via fysiska patientbesök som digitala. Du kommer att arbeta med ett kompetensstarkt team som består av specialister i allmänmedicin, legitimerade läkare, sjuksköterskor, distriktssköterskor, undersköterskor, psykologer och medicinska sekreterare. Vi arbetar tvär-professionellt där alla har stora möjligheter att vara med och påverka arbetsmiljön och vara delaktig i utvecklingen av nya arbetssätt

Adress:
Indalsbacken 2, Vällingby

Arbetsuppgifter

Tjänsten innebär omväxlande arbetsuppgifter där möjligheten till kompetensutveckling är god och är något som vi strävar efter att främja. Du kommer arbeta med akuta patientflöden, triagering, mottagningsarbete samt telefonrådgivning samt vara delaktig i vår digitala plattform PTJ 24. Du har en central roll i samverkan kring patienten där du säkerställer en god kvalitet i omvårdnaden.

Kvalifikationer

Distriktssköterskeutbildning med förskrivningsrätt och erfarenhet från dokumentation i Take Care.

Personliga egenskaper

Vi söker Dig som vill arbeta med oss för en primärvård med hög kvalitet, tillgänglighet och kontinuitet. Du är professionell i ditt bemötande samt värnar om att sätta patienten först. Du är självgående, ansvarstagande och som vill göra skillnad för både patienter och kollegor. Du har goda kunskaper i svenska, i både tal och skrift. Du är nyfiken på och tycker det är roligt med digitala verktyg i ditt arbete.

Tillbaka till Lediga tjänster