en bild

Ersättningsetablering (LOF) Fysioterapi i Åre

Information om arbetsplatsen

Åre Fysiocenter är en sjukgymnast- och idrottsmedicinsk mottagning i Åre. Mottagningen är en verksamhet i Praktikertjänst AB och har avtal med Region Jämtland Härjedalen, LOF.

Vår specialitet är Ortopedisk Manuell Terapi (OMT), det vill säga diagnostik och behandling av besvär i rygg, nacke och leder. Vi tar emot patienter från hela landet och har ett brett samarbete i nätverk med andra specialiteter.
Vi behandlar besvär från hela rörelsesystemet som rygg- och nacksmärtor, huvudvärk, smärtor från axel, armbåge, hand, höft, knä eller fot. Orsaken kan var allt ifrån åldersrelaterad förslitning till skador efter idrottsutövning, frakturer, whiplashskador med mera.

Mottagningen etablerades 2009 och ligger i nyrenoverade lokaler under Åre Hälsocentral och vägg i vägg med STC Gym. Befintligt hyresavtal kan tas över i samband med köp.

Vad kan vi erbjuda dig:
Tack vare den centraliserade administrationen kan du i din roll som verksamhetsansvarig Fysioterapeut fokusera på patienten, mottagningen och medarbetarna. Läs mer om vad vi kan erbjuda dig nedan:

• Tillgång till ett stort nätverk av kollegor och specialistkompetenser inom Praktikertjänst.
• En god arbetsmiljö med hög trivsel och kamratskap.
• Tillgång till bred och högkvalitativ kompetensutveckling via PTJ Akademi.
• Tryggheten i att Praktikertjänst håller koll på de olika myndigheter som bevakar vården i Sverige.
• Ett stöd i hantering av verksamhetens ekonomi och tillgång till en egen affärscoach som hjälper dig att nå dina mål.

Adress:
Kurortsvägen 20, Åre

Arbetsuppgifter

Sedvanliga arbetsuppgifter för sjukgymnast på mottagning inklusive verksamhetsansvar.

Kvalifikationer

Leg. Fysioterapeut/ Leg. Sjukgymnast

Personliga egenskaper

Du har ett personligt och entreprenöriellt driv med en god förståelse för sjukvårdens spelregler. Du är noggrann, empatisk och kvalitetsinriktad och strävar alltid efter att ge bästa möjliga vård i samtliga patientkontakter.

Tillbaka till Lediga tjänster