en bild

Sjuksköterska Närakut Hötorget

Information om arbetsplatsen

Närakut Hötorget belägen på Holländargatan 4 i nyrenoverade lokaler, tar emot patienter i alla åldrar med sjukdomstillstånd som inte är livshotande, men som kräver akutsjukvård inom den nya vårdnivån Närakut.
Vi tar hand om patienter, barn och vuxna, som kommer gående eller via ambulans. Närakuten är öppen årets alla dagar mellan klockan 8.00 och 22.00. Vi använder journalsystemet TakeCare och arbetar på uppdrag av Region Stockholm.
Förmåner friskvårdsersättning 3000 kr/år, lunchförmån via Sodexokortet, fri läkarvård upp till högkostnadsnivån samt fri vaccinering mot den årliga säsongsinfluensan.

Adress:
Holländargatan 4, Stockholm

Arbetsuppgifter

Som sjuksköterska arbetar du både självständigt och i team med läkare och undersköterska men får ta mycket eget ansvar och du förväntas ha egna ansvarsområden. I arbetet ingår sedvanliga sjuksköterskeuppgifter på akutmottagning, att bedöma, prioritera och omhänderta patienter med akuta symtom som kan slutbehandlas på mottagningen. Vi har tillgång till röntgen och vi gipsar även enklare frakturer på såväl barn som vuxna.

Kvalifikationer

Vi söker en Sjuksköterska med mångårig erfarenhet av akutsjukvård eller vårdcentral, gärna med utbildning inom akut- eller distriktssjukvård. Har du gipskompetens är det meriterande. Om du tidigare varit med i uppstarten av en ny verksamhet är det en bra erfarenhet att ha med sig då du kan förvänta dig kontinuerliga förändringar och justeringar av arbetsrutiner under vårt första år. Det är viktigt att du behärskar svenska språket fullgott och du bör även ha goda kunskaper i engelska. Har du ytterligare språkkunskaper är även det meriterande.

Personliga egenskaper

Vi söker dig som gillar högt tempo, har ett stort engagemang och är ansvarstagande. Du behöver vara öppen för kontinuerliga förändringar och har lätt för att anpassa dig. Du är ödmjuk, positiv, hjälpsam och ställer upp för patienter, närstående och dina kollegor. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet i rekryteringen.

Tillbaka till Lediga tjänster