en bild

Medicinsk sekreterare, Lidingö

Information om arbetsplatsen

Aleris psykiatri består av 18 enheter i nordöstra Stockholm och Järva. Verksamheten innefattar allmänpsykiatri, psykosvård, akutverksamheter samt två slutenvårdsavdelningar på Danderyds sjukhus.

Vi söker en medicinsk sekreterare till vår allmänpsykiatriska mottagning som ligger centralt på Lidingö, precis vid Lidingöbron och nära allmänna kommunikationer. Vi som arbetar här är psykiatriker, ST-läkare, sjuksköterskor, psykologer, terapeuter, kuratorer, arbetsterapeuter, administratörer, medicinska sekreterare.

Adress:
Stjärnvägen 2, nb, Lidingö

Arbetsuppgifter

Arbetet hos oss är omväxlande med arbetsuppgifter som journaldokumentation, KVÅ-registrering, bokningar, telefon, reception, kassa samt andra förekommande administrativa uppgifter. Du kommer att ingå i ett team som ansvarar för det vårdadministrativa arbetet.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är utbildad medicinsk sekreterare med goda kunskaper i svenska språket och har god datorvana. Meriterande är kunskaper i Take Care journalsystem samt tidigare erfarenhet av KVÅ-registering.

Personliga egenskaper

Vi sätter stort värde på personliga egenskaper så som god känsla för service, ansvar och noggrannhet. Vi söker dig som har förmågan att arbeta både självständigt och i team och är strukturerad i ditt arbetssätt. Du ska kunna ta egna initiativ och ha god samarbetsförmåga. Du ska också ha en god kommunikationsförmåga och kunna ge våra patienter och medarbetare bra service och ett gott bemötande.

Tillbaka till Lediga tjänster