en bild

Leg. Sjuksköterska till havsnära ASIH Nynäshamn

Information om arbetsplatsen

Tillsammans utför vi specialiserad sjukvård i det egna hemmet. Vi vårdar palliativa, kroniskt sjuka men också kurativa patienter. Arbetet sker utifrån personcentrerad vård. Vi använder oss av IPad och dokumenterar tillsammans med patienten för ökad delaktighet. Vi är certifierade inom kvalitet, miljö, arbetsmiljö och HBTQ. Vi erbjuder friskvårdsbidrag och gemensam fredagsfrukost. Arbetsplatsen ligger nära vårt trevliga centrum med småstadskänsla, nära pendeltåg och bussar.
Är du den vi söker?

Adress:
Lövlundsvägen 3, Nynäshamn

Arbetsuppgifter

Sedvanliga arbetsuppgifter som sjuksköterska inom den palliativa och specialiserade hemsjukvården. Vi dokumenterar i Take Care och planerar hembesök i Mobil Klinik. Ett flexibelt arbete där du som sjuksköterska kan arbeta mycket självständigt och med fördelen av att vårda en patient i taget.
Dag/kväll och helgtjänstgöring.
Tjänsten motsvarar 100 %, arbetstid på 37 timmar/vecka.
Önskar man arbeta deltid går det också bra.
Vi söker även dig som är intresserad av timanställning eller som vill ha ett roligt och givande arbete i kombination med studier eller föräldraledighet.

Kvalifikationer

Leg sjuksköterska gärna med specialistsjuksköterskeexamen inom äldrevård eller onkologi. Tidigare erfarenhet av ASIH liksom andra relevanta erfarenheter är meriterande.
Vi söker dig som är trygg i dig själv, tycker om att arbeta självständigt och samtidigt nära dina kollegor, tar eget ansvar och kan samarbeta i vårt interprofessionella team.
B-körkort är ett krav.

Personliga egenskaper

Du ska ha ett stort engagemang och intresse av det personcentrerade förhållningssättet för att möta patientens och närståendes behov. Vi söker dig som är lösningsorienterad med ett stort intresse av palliativ vård och specialiserad sjukvård i hemmet.
Du tycker om att arbeta i team. Vi värdesätter att arbeta interprofessionellt i nära samarbete med patienten och närstående. Vi är ett härligt gäng med mycket omtanke och tycker det är viktigt att stötta varandra och ha roligt tillsammans på arbetet.
Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Tillbaka till Lediga tjänster