en bild

Undersköterska till Telefonplans Vårdcentral

Information om arbetsplatsen

Telefonplans Vårdcentral öppnade hösten 2012 och verksamheten har sedan dess vuxit snabbt med många nyinflyttade och en ung befolkning med många barnfamiljer i området. För närvarande är ca 9500 patienter listade vid vårdcentralen. Till mottagningen hör också ett eget närlab bemannad av våra undersköterskor. Vi dokumenterar i journalsystemet Take Care.

Se arbetsplatsen på en karta (öppnas i nytt fönster)

Adress:
Telefonvägen 30, Hägersten

Arbetsuppgifter

Vi söker nu ytterligare en undersköterska till vår mottagning. Arbetsuppgifterna är att tillsammans med våra andra undersköterskor dela på arbetsuppgifterna i framför allt vårt närlab och i receptionen. Även andra arbetsuppgifter på mottagningen förekommer (t.ex kontroller av EKG, blodtryck, läkarassistans vid mindre operationer och undersökningar). Vi har även en liten hemsjukvårdsverksamhet där hembesök av usk kan bli aktuellt. Tidigare erfarenhet från arbete på vårdcentral är önskvärd och stor vikt läggs vid personliga egenskaper.

Kvalifikationer

Undersköterska med god kunskap i provtagning samt erfarenhet från arbete på vårdcentral. Gärna erfarenhet av journalsystemet Take Care.

Personliga egenskaper

God samarbetsförmåga och en kreativ och positiv inställning värderar vi högt!

Tillbaka till Lediga tjänster