en bild

Terapeut med KBT-inriktning

Information om arbetsplatsen

Aleris (f d Praktikertjänst) allmänpsykiatri Lidingö söker en terapeut med KBT-inriktning, ettårigt vikariat

Vi är en allmänpsykiatrisk öppenvårdsmottagning som erbjuder specialistpsykiatrisk bedömning, utredning och behandling för personer över 18 år. Mottagningen ligger precis vid Lidingöbron och nära allmänna kommunikationer. Hos oss arbetar olika yrkeskategorier individuellt och i team och utifrån olika kompletterande perspektiv. Vi som arbetar här är läkare, sjuksköterskor, kuratorer, arbetsterapeuter, psykoterapeuter, psykologer, medicinska sekreterare och administratörer.

Adress:
Stjärnvägen 2, nb, Lidingö

Arbetsuppgifter

Du kommer att arbeta med bedömning och behandling av patienter med olika typer av psykiatrisk problematik samt erbjuda stödsamtal. Behandling sker individuellt eller i grupp.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har en relevant grundutbildning och därefter psykoterapeututbildning (KBT). Meriterande är om du har erfarenhet av att arbeta med patienter med komplex psykiatrisk problematik. För tjänsten krävs att du har goda språkkunskaper i svenska, i såväl tal som skrift. Vi ser gärna att du har erfarenhet av journalsystemet TakeCare.

Personliga egenskaper

Du som söker tjänsten tycker om att arbeta både självständigt och i team och har förmåga att planera ditt arbete. Du trivs med patientgruppen, känner dig trygg i yrkesrollen och visar både patienter och kollegor gott bemötande. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Tillbaka till Lediga tjänster