en bild

Ssk sökes till frivillig psykiatrisk heldygnsvård

Information om arbetsplatsen

Praktikertjänst psykiatri avdelning 151 är en allmänpsykiatrisk avdelning som bedriver heldygnsvård för vuxna över 18 år boende i Danderyd, Täby, Vallentuna, Lidingö, Vaxholm och Österåkers kommun. Avdelningen privatiserades år 2010 och vården bedrivs enligt HSL, enbart frivillig vård med andra ord. Vi arbetar i två team bestående av sjuksköterska, skötare, läkare samt kurator.

Till avdelningen hör ett mobilt team (MÖT) som fungerar som en brygga mellan avdelningen och öppenvårdsmottagningarna. MÖT är ute på planerade hembesök och utför stödjande samtal alla dagar.

Nu söker vi en sjuksköterska för timanställning inför sommaren. Det finns god chans för heltidstjänst till hösten vid intresse

Adress:
Danderyds sjukhus 40 plan 1, Danderyd

Arbetsuppgifter

Sedvanliga arbetsuppgifter som förekommer på en psykiatrisk vårdavdelning så som medicindelning, provtagning, stödjande samtal, samordning etc. Bedömningar samt beslut om omvårdnadsinsatser ingår också i ditt dagliga arbete. Samarbete med närstående, öppenvård och andra instanser utgör också viktiga inslag. Individuell omvårdnadsplan enligt NANDA skrivs för varje patient.

Kvalifikationer

Legitimerad sjuksköterska. Specialistutbildning är ett plus men vi välkomnar även en ansökan från dig som nyutexaminerad och är påtagligt intresserad av psykiatri.
Vi söker dig som kan ge det bemötande och den omvårdnad våra patienter behöver.

Vid intresse finns också möjlighet att arbeta i avdelningens mobila team (MÖT), körkort är således en merit, men inget krav.

Personliga egenskaper

Som person är du ansvarstagande och självständig samt van att arbeta mot uppsatta mål. Du är flexibel och har god samarbetsförmåga – vi lägger mycket stor vikt vid personlig lämplighet. Individanpassad introduktion erbjuds.

Rekryteringsassistans undanbedes.

Tillbaka till Lediga tjänster